RICHARD SCHEUFLER & RICHARD SCHEUFLER a hosté

Akce Ústí nad Labem

RICHARD SCHEUFLER & RICHARD SCHEUFLER a hosté
Koncerty
Další akce ve městě Ústí nad Labem

RICHARD SCHEUFLER & RICHARD SCHEUFLER a hosté

Baskytarový mág Richard Scheufler a jeho syn Richard Scheufler ml. se vrací do Ústí nad Labem s exkluzivní show, ve které spojí hned několik programů najednou. Společně vystupují jako 2RS (dříve The Scheufler Project) s jejich programem Drums And Bass Explosive. Na jedinečném ústeckém koncertě však zajde slavné duo otce a syna ještě dál. "Pozval jsem si spoustu zajímavých hostů, jejichž jména budu postupně odtajňovat a nabídneme tak pestrý program, který přesně popíše moji celoživotní tvrobu.", prozradil Richard Scheufler starší. Jeho tvorba představuje syntézu vícerých hudebních žánrů od funku přes pop, rock, moderní jazz, hardcore až po fúzi s klasickou hudbou.

Jedním ze speciálních hostů bude zpěvačka Inna Zůnová, která s Richardem Scheuflerem st. působí v kapele The Funkrents, jež propojuje prvky funku, popu, soulu, jazzu i rocku. Inna vyniká hlasem světového formátu a disponuje širokou škálou hlasového rejstříku od jemného zabarvení až po chraplák. Dalším hostem bude Alžběta Kolečkářová, finalistka Česko Slovenské SuperStar 2011 a zpěvačka s výjimečně silným a vyzrálým hlasem. Na kontě má několik hitů, které se objevují v éteru rádií dodnes. Největší úspěch měla společná píseň s kapelou Reflexy Proud mezi námi, která má na kanále youtube přes 6 milionů zhlédnutí. Momentálně je Alžběta na svém prvním sólovém turné Vánoční Kolečko, jehož část představí také v Ústí nad Labem. Pozvání přijal také Radek Kašpar, saxofonista kapely J.A.R. a Xindla X.

VSTUPENKY:
200,- Kč v síti Ticketlive: https://www.ticketlive.cz/cs/event/richard-scheufler-and-richard-scheufler-usti-nad-labem 240,- Kč v den koncertu

19:00 hod

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
TOMÁŠ KLUS & Cílová skupina
Dům kultury Střelnice, Rumburk
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
RADŮZA S KAPELOU
Krušnohorské divadlo, Teplice