Riddikulus! 8.11.2021

Akce Ostrava

Riddikulus! 8.11.2021
Jiné akce
Další akce ve městě Ostrava

Riddikulus!

Pošlete sovy vašim přátelům, členům Fénixova řádu i Brumbálově armádě, naše představení se pro velký zájem vrací do Ostravy! Jste dodnes smutní, že vám k 11. narozeninám sova nepřinesla vytoužený dopis z Bradavic? Tak už nemusíte být! Ostravský kulturák se totiž už brzy jako mávnutím hůlky změní na Školu čar a kouzel v Bradavicích! Přijďte si s námi užít zběsilý let jednoho beznadějného mudly fenoménem, který otevřel srdce celé generace a naplnil je magií. V chytlavé parodii, která je laskavou poctou své předloze, budou mladí divadelníci žonglovat ikonickými postavami všech sedmi knih, aby nám dokázali, že fantazii se meze nekladou. I když možná by se měly.
Ochutnali byste lektvar od barmana Snapea? Chtěli byste zjistit, jaké diss tracky píše rapové duo Bellatrix a Umbridgeová? Na kolik eur odhadujete, že si profesor Quirrell cení své důstojnosti? Toužíte do rodinného receptáře přidat i recept na Temného pána? A hlavně souhlasíte s tím, že neznalost Harryho Pottera by měla být hrdelním zločinem? Přichází jedinečné divadelní představení pro všechny, co milují kultovní kouzelnický příběh a nebojí se z něj utahovat! Přeměny známého příběhu se chopili mladí divadelní stíhači a kulturní platforma OZ Artefakt, jež nabízí příležitosti studentům, absolventům múzických umění a čerstvým talentům. Jejich hlavními zaklínadly jsou humor a melodie, výsledkem je chytlavá parodie. Pozor! Představení není vhodné pro diváky do 15 let!

Režie:
Pavol Viecha Text: Pavol Viecha, Martin Krč Dramaturgie: Martin Krč Hrají: Katarína Gurová, Peter Pavlík a Kristóf Melecsky Scéna, kostýmy: Dorota Volfová Hudba: Andrej Majerčík Produkce: Zuzka Lobotková

390 Kč

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Burza minerálů
Radniční park, Most
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy