River Fest 2018

Akce Český Šternberk

River Fest 2018
Festivaly
Další akce ve městě Český Šternberk

River Fest 2018

Ve dnech 13.7. a 14.7.2018 se bude v Českém Šternberku v malebném prostředí přímo na břehu řeky Sázavy konat v Tábořišti U Karla již šestý ročník RockOpera RiverFestu. V tomto roce to bude poprvé, kdy se festival rozroste z jednodenního na dvoudenní. Celý festival bude zahájen v pátek v 17,00 hodin a tento první den bude věnován špičkovým folkovým a folkrockovým interpretům. Vystoupí Luboš Pospíšil, Pozdní sběr, České srdce, a Vlasta Redl se svým téměř dvouhodinovým vystoupením. 
 
 V sobotu 14.7. v 15,30 se už naplno rozjedou obě pódia, která se budou střídat, takže hudba bude znít bez přestávky. Vystoupí kapely různých žánrů od punku přes alternativní žánry po heavy metal.
 
 Sobotní program obstarají nejenom „velké“ kapely jako Turbo, stále populárnější power-metaloví D.N.A., nebo pop-punkoví Covers For Lovers, ale i kvalitní klubové kapely, jako například rockoví Čardáš klaunů, gothici Serpencia, metalisté MetalCraft, rockeři Lemmingway, OnlyToo, Vintage Wine, Necrofiles, nebo letošní vítěz Skutečné Ligy Seventh Passion. A samozřejmě nebude chybět headliner celého festivalu - RockOpera Praha se svými pěveckými hvězdami. V jejich podání zazní nejenom koncertní průřez z rockových oper jako Antigona, Oidipus Tyranus nebo Faust, ale také novinky z hitu letošní sezóny - hororového Vymítače. Zpestřením festivalu jistě bude i vystoupení Jiřího Štrauba, který bude za hudebního doprovodu předčítat ze své knihy „Pohádky pro malé rebely“. 
 
 Návštěvníci festivalu budou moci zavítat do prezentačních stánků svých oblíbenců a pořídit si upomínku v podobě placky, plakátu, nebo se zúčastnit některé z autogramiád, 
 Pro návštěvníky je v areálu připraveno veškeré potřebné zázemí, včetně stanového městečka, parkování, stravování, WC a umývárny.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
Rodinný PŮL Festival
Koupaliště , Sušice
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Kamenité Čas Rock Fest 2024
Areál Kamenité, Vyšní Lhoty