Rockové Vánoce na Barče 2019

Akce Praha

Rockové Vánoce na Barče 2019
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Rockové Vánoce na Barče 2019 - Praha

Máte rádi klasiku? Pak si určitě nenechte ujít Rockové Vánoce na Barče!
ALEŠ BRICHTA PROJECT, LIMETALL, TITANIC, HYDRARGYRUM

Rockové Vánoce na Barče jsou již desítky let velkým vánočním mejdanem zpěváka Aleše Brichty. Letos bude na programu opravdová klasika: Aleš Brichta Project, Limetall, Titanic a speciální host Hydrargyrum. "Barča" se tak opět vrací ke kořenům, kdy koncem 80. let byl "Kulturní dům Barikádníků na Praze 10" opravdovou baštou rocku a heavy metalu v tehdejším Československu.

Výběr kapel pro letošní večírek není náhodný.

Titanic
v čele se Zdeňkem Černým patří mezi první průkopníky metalových dějin, kteří začali klestit trnitou cestu na pódia, sváděli souboje s byrokracií a lidmi, pro které je metal něco jako mor.

Limetall
Jak jistě víte, Citron odehrál poslední koncert v klasické sestavě v září 2015 a od té doby existují dvě kapely. Čtyři z pěti muzikantů pokračují pod názvem Limetall. Ten poutá stále větší pozornost rockových fanoušků, kteří se nyní mohou na vlastní oči přesvědčit, kam se tato velmi oblíbená kapela dokázala posunout.

Hydrargyrum
nevšední kapela, v jejíž sestavě se představí i dva členové Aleš Brichta Project, vám naservíruje hodně rtuťovitou a instrumentálně pozoruhodnou metalovou nálož!

Aleš Brichta
pak tento již legendární vánoční mejdan tradičně uzavře. Zazní nejvýraznější hity z posledních alb, ale určitě nebudou chybět ani slavné skladby, které duněly Barčou už před více než třiceti lety…

Akce začíná již v 17 hodin, cena vstupenek na místě 400 Kč, v předprodeji jen 350 Kč!

Neváhejte, Barča není nafukovací!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!

koncert na stání / Sleva 50% pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech i na internetu / bezbariérový přístup ANO

Začátek akce: 19. 12. 2019 17:00:00
Konec akce: 20. 12. 2019 0:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce