Rozsvícení vánočního stromečku UTB 2019

Akce Zlín

Zvyky a tradice
Další akce ve městě Zlín

Rozsvícení vánočního stromečku UTB 2019

Tak co? Byli jste hodní? Mikuláš a Vánoce se kvapem blíží a proto je nejvyšší čas opět rozsvítit univerzitní vánoční stromeček! 
Tak jako každý rok se i letos společně sejdeme 3.12. v 16:30 před Fakulta managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně (budova U2), nasajeme vánoční atmosféru, starší si připijí svařeným vínem, mladší čajem a k snědku si dáme klobásky a to vše od Koleje a menza Zlín 

Také si zazpíváme s univerzitní mateřskou školkou Qočna a kapelou Crowses ze ZUŠ Štefánikova Zlín. Celým programem vás budou provázet Klára Suchánková a Vojtěch Kocák.

Jak nejmenší, tak i větší můžou rozvíjet svou fantazii při soutěžích a hrách, nazdobit si svůj perníček a ti nejhodnější dostanou sladkou odměnu od Mikuláše. Zlobivce si odnesou naší čerti, ale jejich srdce určitě obměkčí vaše básnička a naši andílci. 

Ale ta nejsladší odměna přichází nakonec! Bude se totiž promítat film  Karlík a továrna na čokoládu. Studenti univerzity budou mít rektorské volno od 16:00, není to skvělé?

A pro ty, jenž budou chtít nasávat vánoční atmosféru a nejen tu, bude v BLOK 12 od 19:30 oficiální AfterStrom party 2019,  kde se můžete těšit na další dávku zábavy.

A abychom nezapomněli, akci pořádá Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně ve spolupráci se Studentská unie UTB.

Těšíme se na Vás!
Začátek akce: 3. 12. 2019 16:30:00
Konec akce: 3. 12. 2019 19:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Pálení čarodějnic na pivovaru
Starý pivovár Rosice, Rosice
Tradiční pálení čarodějnic v Dolní Březince
Hřiště Dolní Březinka, Světlá nad Sázavou
PÁLENÍ ČARODĚJNIC
Letní kino, Tišnov