Rozsvícení vánočního stromu

Akce Rožnov pod Radhoštěm

Rozsvícení vánočního stromu
Jiné akce
Další akce ve městě Rožnov pod Radhoštěm

Rozsvícení vánočního stromu

Každoroční rozsvícení vánočního stromu.

Město Rožnov pod Radhoštěm ve spolupráci s Téčkem Vás zvou na další setkání u příležitosti Rozsvícení vánočního stromu na Masarykově náměstí.
Zveme Vás na vystoupení dětí z kynologického kroužku s pejskem Baffy z SVČ a vystoupení Triomajorette - mažoretek také z kroužku při SVČ. Navštítí nás také andělé, kteří dětem i nám předají svá poselství. Vánoční tvořivou dílnu můžete navštívit od 16:00 do 17:30 hodin ve vestibulu městského úřadu. Pošta pro Ježíška, kde mohou děti odevzdat svá napsaná přání a odeslat naší Andělskou poštou, bude připravena před budovou radnice. Na náměstí můžete také zakoupit od 16:00 hodin adventní věnce. Ty pro vás vyrobili klienti, pracovníci a dobrovolníci Charity Valašské Meziříčí ve službách, které působí v Rožnově pod Radhoštěm a okolních obcích. Po celou dobu akce je zajištěno také bohaté občerstvení. Slovem vás celou akcí provede Tomáš Gross.

Vánoce v Rožnově podpořili: společnost ČEZ, LISS a.s., Kancelářské židle.com, NXP, Solartec, EP Rožnov, Stroza, Robe, Brose, FCC a Město Rožnov

16:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce