SABATON 2022

Akce Praha

SABATON 2022
Koncerty
Další akce ve městě Praha

SABATON

Speciálními hosty koncertu SABATON budou velmi populární švédští vizionáři temného metalu AVATAR se svou famózní a lehce bizarní, královskou show a švédská power-metalová stálice BLOODBOUND.

V roce 2019 oslavili SABATON 20. výročí své existence vydáním opusu „The Great War“, se kterým se ponořili do ponuré a krvavé atmosféry první světové války. Oslavy byly zpečetěny velkým a velmi úspěšným světovým turné „The Great Tour“, na kterém zavítali také do České republiky.

Mocní Švédové SABATON dobývají od samého počátku hudební bojiště za bojištěm. Mají na kontě už dost velkou hromadu zlata a platiny! Jejich logo bývá tím největším na plakátech evropských festivalů, jako např. polský Woodstock, kde zahráli před půl milionem oddaných obdivovatelů. Turné po Austrálii, Asii, po obou amerických kontinentech… a ve vyjmenovávání všech jejich dobytých vítězství by se dalo pokračovat donekonečna. I v našich končinách patří mezi obdivované a milované kapely a dobyli zde mnoho metalových srdcí.

Nové album SABATON „The War To End All Wars“ je zbrusu novou, silnou zbraní k dalšímu obřímu metalovému útoku, jehož plán je nyní dán a potvrzen! Můžete se chystat přátelé, nezastavitelný metalový tank SABATON vás nabije energií, která vám vydrží na hodně dlouho!

původně 12.3.2022, NOVĚ 25.8.2022 od 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PETR ŠPAČEK & BAND
Divadlo Hybernia, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
Rammstein 2024
Letiště Letňany, Praha