SCORPION’S SONGS SYMPHONIC

Akce Brno

Koncerty
Další akce ve městě Brno

SCORPION’S SONGS SYMPHONIC

LEGENDÁRNÍ BÝVALÝ BUBENÍK SCORPIONS HERMAN RAREBELL přináší novou jiskru písním SCORPIONS ŽIVĚ!

Od roku 1977 do roku 1996 byl 19 let bubeníkem SCORPIONS! A to v takzvané zlaté éře kapely! Podle Google skupina dodnes prodala přes 100 milionů alb! Nastal čas znovu představit staronové písně za pomoci HURRICANE ORCHESTRA společně s novým uspořádáním kapely a orchestru! Autorem většiny písní je rocková legenda HERMAN RAREBELL. Konkrétně třeba písní DON´T STOP AT THE TOP, PASSION RULES THE GAME, a to zmiňujeme pouze pár. Nesmíme však zapomenout na mistrovské dílo ROCK YOU LIKE A HURRICANE.

Fanoušci si budou moci poslechnout legendu bicích a vidět ji naživo! V Evropě nikdy nebyly písně SCORPIONS prezentovány tak elegantním orchestrálním způsobem!
Uslyšíte také jeden nebo dva příběhy o životě na cestách a o tom, co se děje v zákulisí … nebo o první návštěvě Sovětského svazu a návštěvě Kremlu, kde došlo na rozhovor s prezidentem Michaelem Gorbačovem o písni Wind of change, než samotná změna přišla… Stěny v některých koncertních sálech, jako například filharmonie v Polsku nebo prestižní Gewandhaus v německém Lipsku, se otřesou, když je zasáhnou Hermanovy double pedály basového bubnu.

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce