SEPULTURA

Akce Zlín

SEPULTURA
Koncerty
Další akce ve městě Zlín

SEPULTURA

Brazilská metalová ikona SEPULTURA představí své nejnovější album „Quadra“ na podzim 2021 ve ZLÍNĚ!

Brazilští thrash metaloví hrdinové SEPULTURA s hrdostí oznamují Evropské turné se svou letošní novinkou „Quadra“ a my vám s radostí oznamujeme, že jedna zastávka tohoto turné bude patřit také České republice! SEPULTURA rozburácí ZLÍN, halu Datart 12. 11. 2021!

Speciálními hosty, kteří budou SEPULTURU na celém turné doprovázet jsou impozantní thrash metalisté SACRED REICH (USA) a legendární metaloví drtiči CROWBAR (USA)!

Andreas Kisser to komentuje: „Jsem tak šťastný, že mohu oznámit naplánované evropské turné s našimi přáteli ze SACRED REICH a CROWBAR. Nemůžu se dočkat, až se vrátím na pódium, abych vám všem představil nový materiál z našeho alba QUADRA a taky malý jam z naší historie! Tak zůstaňte v bezpečí a dávejte na sebe pozor!“

Světová metalová scéna by bez SEPULTURY nebyla stejná. Už celých 35 let nejsou tyto brazilské ikony jen celosvětově uznávanou kapelou, ale byli, jsou a navždy budou patřit mezi přední průkopníky Thrash Metalu, od chvíle, kdy v roce 1986 vydali své legendární debutové album „Morbid Visions“.

„Quadra“, jejich mocný nový počin, je důkazem silné vůle, neutuchající žízně po životě a kvality tak ohromně vysoké, že to lze jen těžko popsat slovy! SEPULTURA, to je dnes neuvěřitelně mocná mašina, spojující mraky zkušeností a mladistvou sílu! Ve své doposud nejsilnější sestavě, kapela umocňuje talent členů staré školy Andrease Kissera (kytary, zpěv) a Paulo Xisto Pinto Jr. (basa), vokální sílu Derricka Leon Greena (zpěv) a svěžest bubeníka Eloy Casagrandeho.

12. listopadu 2021 bude ve ZLÍNĚ, hale Datart, pořádně horko! Tento energií a skvělou muzikou nabitý večer s kapelami SEPULTURA, SACRED REICH a CROWBAR si nesmíte nechat ujít!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín