Setkání muzikantů v Bílých Karpatech

Akce Valašské Klobouky

Setkání muzikantů v Bílých Karpatech
Kultura, Setkání a srazy
Další akce ve městě Valašské Klobouky

Setkání muzikantů v Bílých Karpatech

Muzikanti, na scénu! A všichni milovníci hudby do Valašských Klobouk, kde se odehraje další ročník Mezinárodního hudebního a folklorního festivalu Setkání muzikantů v Bílých Karpatech.

Těšit se můžete na bohatý třídenní program s rozličnými žánry. V pátek ho zahájí open-air koncert s populárními kapelami Šamat, Stanley Dixie Street Band, Křídla a Reflexy.

V sobotu bude Masarykovo náměstí patřit promenádní přehlídce dechových hudeb, cimbálových muzik i folklorních souborů. To nejlepší ze svého umění představí slovenští hosté Straňanská Švitorka, Lieskovanka, Kamaráti nebo Urpín, večer pak Smell Brass Orchestra. Na pódiu se vystřídají také muzikanti Dúbravanky, Valašky, Miločanky, soubor Valašský vojvoda nebo kapela Stram.

V neděli festival pokračuje odpoledním vystoupením souboru Klobučan, na který naváží dechové hudby Brumovjanka a Veselanka. Zahraje vám také cimbálová muzika Grande Moravia Ladislava Pavluše a finále festivalu bude patřit slovenské dechové hudbě Záhorienka.

Během sobotního festivalového dění můžete zavítat do sálu TJ Sokol na košt moravských vín, který podbarví cimbálová muzika Klobučan.

Nenechte si muzikantský svátek v Bílých Karpatech ujít!

Začátek akce: 21. 8. 2020 18:00:00
Konec akce: 23. 8. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G3 Klusymfonie II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub