Seznamte se: Speed dating

Akce Ostrava

Seznamte se: Speed dating
Kultura, Setkání a srazy, Zábava, párty
Další akce ve městě Ostrava
Podrobnější informace: 732646697

Speed dating se stal celosvětovým fenoménem a nyní mají všichni zájemci možnost zúčastnit se také této formy seznámení. Za jeden večer se seznámí až se 7 až 12 protějšky své věkové kategorie a to naprosto anonymně. S každým z protějšků budou mít jen několikaminutový rozhovor, kdy zjistí, zda si navzájem padli do oka a mají zájem se potkat znovu.

Večerem bude provázet moderátorka, která každou ženu usadí ke svému stolečku a k ní jednoho z mužů. Muži se po každé z konverzací po zvukovém signálu přesunou k dalšímu stolu. Pokud je účastníkovi protějšek sympatický a rád by mu předal svůj kontakt, po jejich krátkém rozhovoru do své kartičky zaškrtne u přezdívky protějšku „Ano“, pokud tomu tak není, jednoduše zaškrtne „Ne“. Nikdo se neptá, jak a proč se kdo rozhodl, rozhodnutí zda někdo dá šanci další schůzce je zcela na něm. Pokud se budou sympatie vzájemně shodovat, a i jemu druhá osoba na své kartičce dala své „Ano“, do druhého dne jim budou zaslány vzájemné kontakty.

Účastníci budou moci ušetřit čas i peníze nesmyslnými schůzkami přes internetové seznamky a prožít příjemný večer. Nikomu se nemusí omlouvat, nikoho odmítat a nikdo neodmítne je. Kolikrát za život se člověku podaří stihnout 7 až 12 rande za jeden večer? 

Pro počáteční zpříjemnění večera je v ceně vstupenky zahrnut welcome drink. Vstupenek na akci je jen omezený počet.

Věková kategorie účastníků bude omezena na 25 až 39 let.

Jméno organizátora: Aneta Kiššová
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
HOT MEN DANCE - OSTRAVA 2024
Music club Garage, Martinovská 3262/50, 723 00 Ostrava – Martinov, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava