Silvestr 2020

Akce Čáslav

Silvestr 2020
Zábava, párty
Další akce ve městě Čáslav

Silvestr 2020

Přijďte s námi oslavit příchod roku 2o2o do Klubu Gumárna!

Na co se můžete těšit v poslední den roku 2019? Otevřeme pro Vás v 19 hodin a od 20:30 pro Vás máme připraven živý koncert který ve 21 hodin vystřídá DJ který pro Vás bude hrát až do brzkých ranních hodin.

Stejně jako minulý rok, jsme se rozhodli se držet určitého tématu a dodržení tohoto tématu vyžadovat i po našich návštěvnících. Díky tomu pro Vás zajistíme nejlepší možnou atmosféru! Tento rok jsme se rozhodli pro téma PIN-UP! Pro dámy to znamená barevné šaty, mašle a podobně. Pro pány džínové kalhoty s košilí a kšandami či společenský oděv.

Vstupné je jako minulý rok 200kč na osobu, ale rozhodli jsme se že vám ke vstupu dáme jako bonus 30 minut bowlingu. Dále v ceně vstupného od nás obdržíte půlnoční přípitek (Bohemia sekt Demi / Brut). A můžete se těšit na půlnoční ohňostroj v areálu Gumárny.

Rezervace na silvestr jsou možné přes email na info@klubgumarna.cz či na telefoním čísle 724893660. Kapacita silvestrovské párty bude omezena na 70 lidí, takže doporučujeme udělat si rezervaci co nejdříve. Kapacitu jsme omezili především proto, aby jsme si všichni tuto noc co nejvíce užili!

Po celý večer si u nás budete moci objednat pizzu, grilovaný hermelín, utopence či panini. Sami si můžete přinést nějaké obložené mísy a podobně. Jen bychom Vás požádali abyste si nenosili vlastní alkohol.

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Bližší informace o kapele uvedeme již brzy.

Začátek akce: 31. 12. 2019 19:00:00
Konec akce: 1. 1. 2020 4:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
CAVEWOMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
Čarodějnice na hradě 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava