Skalecká pouť 2020

Akce Mníšek pod Brdy

Skalecká pouť 2020
Poutě
Další akce ve městě Mníšek pod Brdy

Skalecká pouť 2020

Třetí červencový víkend pořádá město Mníšek pod Brdy ve spolupráci s místní Římskokatolickou farností tradiční SKALECKOU POUŤ. V sobotu a neděli 18.–19. července 2020 ožijí Mníšek i nedaleký vrch Skalka nejvýznamnější kulturní a společenskou akcí regionu.

Skalecká pouť má tradičně také duchovní rozměr, a proto je sobota věnována pobožnostem a procesí na vrch Skalku, kde bude probíhat Slavnostní mše svatá celebrovaná P. Leošem Ryškou. Doprovodný hudební program na Skalce zajistí Veronika Spiegelová & Naboso.

Zajímavý program bude i na mníšeckém náměstí, kde od 14:00 zahraje kapela BRUTUS. Od půl páté vystoupí populární zpěvák VÁCLAV NOID BÁRTA, a po půl sedmé ho na pódiu vystřídají rockoví BOOTERS. Fanoušky dechovky jistě potěší vystoupení krojované kapely KVĚTOVANKY v areálu Farní zahrady.

Součástí Skalecké pouti bude i bohatý jarmark s rozličným občerstvením, který zaplní celé náměstí F.X. Svobody. V zatravněném prostoru před zámkem se budou v sobotu od 8 do 14 hodin konat oblíbené trhy s farmářskými produkty NAJÍME SE, tentokrát za zvuků středověké hudební formace ŘEMDIH.

Podrobný program Skalecké pouti najdete na: http://www.zpravyzmnisku.cz/2020/06/22/hvezdou-letosni-skalecke-pouti-bude-vaclav-noid-barta/

Začátek akce: 18. 7. 2020 7:30:00
Konec akce: 19. 7. 2020 19:30:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.