Skautský ples v Polné 2020

Akce Polná

Skautský ples v Polné 2020
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Polná

Skautský ples v Polné (19. ročník)

Plesová sezóna se pomalu rozbíhá, a proto je čas si do svých kalendářů poznamenat datum 7. 2. 2020, kdy se v sále polenského zámku uskuteční tradiční skautský ples, kam si Vás dovolujeme srdečně pozvat.

Na co se můžete těšit tentokrát? Máme toho připraveného opravdu dost. Tak například dvě předtančení, půlnoční překvapení v režii roverů, tombolu se skvělými cenami, nebo vylepšený fotokoutek, který minulý rok sklidil velký úspěch.

Více zatím prozrazovat nebudeme.
Když Vám vyhládne a vyschne po tancích, ke kterým Vám bude jako obvykle hrát kapela E.M.I.L., můžete si dojít na bar, kde bude za lidové ceny k mání vše, na co si jen vzpomenete – od oříšků po guláš a od sklenky vody, přes široký sortiment vín, až po luxusní lihoviny.

Účast na plese rok od roku roste, proto doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji. Nejenže budete mít jistotu místa u stolu, ale také ušetříte poměrně slušné peníze (v přepočtu více jak jedno pivo, což se vyplatí).
Předprodej vstupenek je možný v polenském infocentru (osobně nebo tel. 567 559 211) do 5. 2. 2020 za 120 Kč.

Vstupné na místě činí 150 Kč.

Pokud se nebudete mít v noci jak dostat domů, nezoufejte. I na Vás myslíme. Po domluvě můžeme nabídnout místa na přespání v naší klubovně. Zcela zdarma (pokud budete mít zájem, pište na email plespolna@skaut.cz).

A jak se na ples připravují samotní organizátoři? Sledujte příspěvky v události a na webu www.plespolna.cz a neujdou Vám již žádné novinky.

Začátek akce: 7. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 8. 2. 2020 2:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk