Sladké vánoce

Akce Pardubice

Jiné akce
Další akce ve městě Pardubice

Sladké vánoce

Netradiční jarmark, kde si vánoční dárky a dobroty nakoupíte i vyrobíte. Zahraje a zatancuje k tomu dětský folklórní soubor Sejkory a vánoční představení zahraje Divadlo Pohádka. V rámci vstupného se podíváte i do výstavy Věci vyprávějí, včetně vánočního koutku z 19. století. Děti čeká zimní hra Ježíškova cesta.
Milovníky kávy uspokojí pardubická pražírna Barona Café, víno od Železných hor nabídne k ochutnání Vinařství Bítovany, Racional CZ přiveze z Vraclavi ručně vyráběné pralinky a zdravé mlsání připravené speciálně pro návštěvníky Sladkých Vánoc. Chybět nebudou pečené kaštany, uzenářské výrobky, sýry z koliby, svařené nápoje a horká čokoláda.

Vánoční dárky si návštěvníci nakoupí nebo sami vyrobí – zkusí drátování stromů života, sestavení skleněných vánočních hvězdiček i zdobení skleněných ozdob, malování na hedvábí, výrobu svíček z včelího vosku a zdobení látkových tašek a triček. Na prodej budou skleněné, krajkové či háčkované ozdoby, drobný porcelán nebo vlněné výrobky dílny Momo – obaly na knihy a telefony, penály, tulipány, šperky a mnoho dalších výrobků

10:00 - 17:00

40 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov