Smejkalovky pomáhají - V. Běžecký miniseriál

Akce Praha

Smejkalovky pomáhají - V. Běžecký miniseriál
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Smejkalovky pomáhají - V. Běžecký miniseriál

Milujete běh nebo procházky krásným prostředím a chcete svým výkonem někomu pomoci?
Smejkalovky pomáhají se běží letos už popáté! A nově také jako miniseriál. Výhody za včasnou registraci online! Běhy a pochod pro sváteční a vytrvalostní sportovce i pro děti a pro rodinu bohatý doprovodný program - každý rok pomůžeme konkrétním lidem s těžkým zrakovým postižením. Pojďte do toho s námi! :-) V Praze se běží a jde 3 km příjemným hostivařským lesoparkem, k dispozici také trať na 9 km. Zázemí a atrakce na vodě i na souši areálu Hostivařské přehrady můžete využít i po skončení akce. Navíc pouze 24. 8. pomůže 5 Kč z každého vstupu při nákupu pomůcek Aničkám se zbytky zraku. Vstup do areálu pro registrované běžce a účastníky pochodu zdarma. Podrobné info na: www.smejkalovkypomahaji.cz . Letos pomáháme Aničce D. (9 let) a Aničce J. (9 let). Obě veselé, usměvavé holčičky s těžkým zrakovým postižením, které nedosáhnou na kompenzační pomůcky od státu. Společně můžeme vyběhat a vypochodovat, aby obě dívenky nastoupily do dalšího ročníku základní školy s pomůckami, které potřebují a které jim umožní vzdělávání. Příběhy obou Aniček: https://www.inpv.cz/inpage/komu-pomahame/

CO VÁS ČEKÁ:
- krásné trasy přírodou
- příjemné zázemí pro běžce (šatny, sociální zařízení, sprchy, občerstvení)
- tombola (každé startovní číslo je slosovatelné, hlavní cena při losování ze všech čísel všech tří závodů - ubytování pro 2 osoby na 2 noci ve 4* hotelu Ametyst v Praze, pokoj Deluxe s uvítáním)
- krásné ceny pro vítěze závodů a miniseriálu
- odměny pro každé dítě
- vzácní hosté - patronem projektu je zpěvák Jaro Smejkal
- obří skluzavka a trampolína v areálu Hostivařské přehrady zdarma + spousta dalších aktivit
- nevidomí maséři
- a MNOHO DALŠÍHO...! Sledujte aktualizace.
VYTVOŘ TÝM (MIN. 5 OSOB) NAPIŠ SI O KÓD A ZÍSKEJ DALŠÍ VÝHODY!
Nevíte, kam o víkendu s dětmi? Nebo si prostě chcete jen zaběhat či změřit síly s ostatními? Chcete se projít příjemným lesoparkem a u toho někomu pomoci? Pozvěte své přátele! Trasu na 3 km zvládnou procházkovým tempem i ti nejmenší!
CHCETE POMOCI DAREM? Podpořit můžete jakoukoliv částkou na sbírkový účet: 9980287/0100, variabilní symbol: 99. HESLO: ANIČKA.
CHCETE POMOCI JAKO DOBROVOLNÍK? Rádi Vás uvítáme v týmu! :-) https://www.inpv.cz/inpage/stan-se-dobrovolnikem/
TĚŠÍME SE NA SETKÁNÍ S VÁMI!

sobota v 9:00 až 14:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce