Soldiers 2K20 - FIS Freeski World Cup

Akce Deštné v Orlických horách

Soldiers 2K20 - FIS Freeski World Cup

Modena – Peking – Atlanta – Deštné! Poslední únorový víkend vypukne osmý ročník lyžařského freeski závodu Soldiers v Deštném v Orlických horách. Ovšem poprvé jako Světový pohár FIS! Přivítáme nejen světovou špičku mužů. Premiérově se v Deštném utkají i ženy!
Finále svěťáku v disciplíně Big Air se odehraje na největším skoku celého seriálu. A když ho jezdci překonají, přežijí následnou párty? To nebude o nic menší výzva, protože Soldiers parties se jednoznačně počítají mezi nejšílenější noci, jaké člověk může zažít.

 Nejlepší světoví freeskieři a nově i freeskierky
 Největší skok FIS World Cup
 Večerní týmový závod
 Music park s nadupanými koncerty

Takže si piš: 28.–29. února, Deštné v Orlických horách.

—————-

Modena-Beijing-Atlanta-Deštné! This is the eighth edition of Soldiers in Deštné v Orlických horách and it will take place over the last weekend in February. This internationally known freeski event will be part of FIS World Cup for the first time, and both men and women will compete this year. Don’t miss the best riders who are ready to conquer the biggest jump on the whole World Cup tour. If they conquer the jump, will they survive the party? This will also be quite a challenge, as Soldiers parties belong hands down to the wildest nights one can ever experience...




Are you in? 28th-29th February, Deštné v Orlických horách.

Začátek akce: 28. 2. 2020 15:00:00
Konec akce: 29. 2. 2020 5:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč