South Rocks

Akce Strakonice

South Rocks
Zábava, párty
Další akce ve městě Strakonice

South Rocks

Víkend rytmu, vinylu, pohybu na parketě i mimo něj. Spojující umělce s návštěvníky a umělce napříč „bublinami“ na jednom místě. Jeden z nejpřirozenějších Bboy jamů v Čechách, zároveň lokální i mezinárodní festival oslavující Hip Hop a Urban kulturu.

To je South Rocks!

Připrav se na:

Bboy jam, Graffiti jam, 1vs1 breaking kidz contest, RAP concert, živou hudbu, kvalitní vinyl sound, Skateboarding contest, venkovní promítání, zajímavé přednášky, Breaking exibice Jižní Čechy proti Zbytku světa, Drunken master contest, food market, sekáč, vinyly, káva, pizza, burgers, živá hudba. Dancers, Bboys, Bgirls, Writers, Skaters, Artists z celého světa. Ti nejzkušenější, úplní začátečníci i návštěvníci bez rozdílu na jednom místě tvořící Kulturu.

Pro umělce všech původů a elementů je to den D.
Pro děti a mládež je to nová inspirace, energie, nové poznatky a zkušenosti do kapes.
Pro návštěvníky je to víkend plný zábavy v duchu kultury mladých.

Je to živý obraz bohaté komunity plné umění a zápalu pro tvorbu, který tvoříme společně. Je tu možnost sdílet, bavit se, rozvíjet, poslat svoji věc ven ve víkend, co znamená svobodu a dobrou náladu.

Možnost vyjádřit se slovem, barvami, tělem, přístupem, nebo prostě jenom tak kývat hlavou a nasávat atmosféry. Rozvíjet se.

Podpořte nás svojí účastí, nechte si zbořit negativní předsudky o „hip hopu“ a přijďte vidět na vlastní oči, něco, co je víc, než se ví a dá se popsat na papír. Všichni jsou vítání a tím myslíme fakt všichni! Těšíme se na každého, kdo to přijde podpořit, nebo se účastnit hip hopového „melting potu“.

Legendární lokální akce už klepe na dveře.

11. 10. v 17:00 až 13. 10. v 12:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
DK metropol, České Budějovice
HYPNOTIZÉR
Městské Divadlo, Prachatice
Screamers - Tuláci časem
Metropol, České Budějovice
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice
ČARODĚJNICKÝ SLET
Velké náměstí, Prachatice