Special Drive Trackday Most 2020

Akce Most

Special Drive Trackday Most 2020
Auto Moto
Další akce ve městě Most

Special Drive Trackday Most

Začátek a konec akce: 9 - 16 hod.

Co by to bylo za zimu, kdybych neudělal svůj tradiční trackday v Mostě? Naposledy bylo krásné počasí a majitelé přivezli nádherné kousky jako 911 GT3, Alfa Romeo 4C, Lotus Elise, nebo Subaru BRZ či Focuse RS.

Chci, aby si všichni pořádně zajezdili, takže omezím kapacitu na max. 30 aut dopoledne a to samé i odpoledne. Nehrozí žádné nekonečné fronty na vjezdu.

Na místě bude k dispozici časomíra, protože každého určitě zajímá nejlepší čas na kolo.

Letošní novinka - ptali jste se, jestli udělám nejen celodenní, ale i půldenní startovné. A tento rok vám přání splním.

Na akci již tradičně bude občerstvení od S láskou Karel. Naposledy si účastníci pochvalovali lívance se skořicí, burger nebo odpolední palačinky s čokoládou nebo borůvkami.

Na mých trackdays jste si oblíbili coaching, což mi dělá velkou radost. Most nebude výjimkou. Podmínkou je zakoupení půldenního nebo celodenního startovného. Cena je 1.500 Kč/hod. protože s sebou vezmu gopro a počítač, abych vám nahrál vaší jízdu a pak jsme jí mohli analyzovat na počítači. Kdo bude chtít ode mě vidět ukázku stopy, nalezení brzdných bodů nebo práci s přenosem váhy, tak rád v rámci coachingu sednu i za váš volant.

Na místě bude možnost pronajmutí boxu v případě, že by byla zima a chtěli jste mít komfort. Helma není povinná, ale doporučuji si jí vzít. Driftování (pokud nebude sníh) je ředitelem Autodromu zakázáno.

Storno podmínky:
Pokud účastník, který provedl registraci a uhradil startovné, nahlásí svou neúčast emailem na info@specialdrive.cz nejpozději do 14.2.2020, bude mu vráceno 100 % startovného. Pokud účastník nahlásí svou neúčast v termínu mezi 15.2. až 21.2.2020, bude mu vráceno 50 % startovného. Při nahlášení neúčasti po 22.2.2020 bude účastníkovi vráceno 0 % startovného. Zájemci o akci, který do 5 dnů od registrace neuhradí startovné, bude jeho registrace zrušena.

Začátek akce: 29. 2. 2020 9:00:00
Konec akce: 29. 2. 2020 16:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
AUTO - MOTO BURZA A BLEŠÍ TRHY SVITAVY
Plochodrážní stadion Hálkova7,na konci Svitav,směr Polička, Svitavy