Špilberk Balkannn 2017

Akce Brno

Špilberk Balkannn 2017
Festivaly, Koncerty
Další akce ve městě Brno

Špilberk Balkannn 2017

Ahoj Brno!

Máme na triku nový fesťák Špilberk Balkannn. Balkán? Jo! Protančíte střevíce, o tom nepochybujeme. Celá akce vznikla za podpory TIC Brno a je součástí multižánrového festivalu Maraton hudby Brno. Všechny kapely a vystupující mají jedno společné – 100% energie. Koho jsme poskládali dohromady?

✖ Dubioza kolektiv (Bosna; balkan-ska-punk-reggae)
Bosenský expres procestoval se svojí nezaměnitelnou kombinací ska, reggae a punku celý svět. Na živo čekejte energickou show, která vás pošle do kolen. Jedny střevíce protančíte zcela určitě :)
www.youtube.com/user/dubiozatv

✖ Russkaja (Rakousko; russian-turbo-polka)
Černý kůň celého festivalu dorazí z Vídně. Škatulka russian-turbo-polka může někoho zaskočit, ale jsme 100 % předvědčení, že si celou smečku zamilujete na první poslech. Kromě vlastní tvorby se můžete těšit i na hodně netradičně pojaté covery známých skladeb.
www.youtube.com/user/russkaja

✖ Bohemian Betyars (Maďarsko; speed-folk-punk)
Maďarská banda Bohemian Betyars dokáže nakopnout líp než karton energeťáku. Široká paleta nástrojů a koncertní temperament je koktejl, který si získá skoro každého.
www.youtube.com/user/BohemianBetyars

✖ Circus Brothers (Česko; balkan-ska)
Chytlavé texty a hromadu pozitivní energie rozdává česká partička Circus Brothers, která loni roztančila Colours of Ostrava nebo brněnskou klubovou noc Hrnem Brnem. Bude se tančit a skákat. A pořádně!
www.bandzone.cz/circusproblem

✖ MALALATA (Slovensko; balkan-gypsy-reggae)
MALALATA je synonymem pro unikátní spojení balkánských rytmů, mexické cumbie a karibského reggae. Dvojice slovenských DJs všechno dohromady spojuje do osobitých setů, které umí doplnit o pořádně nespoustané vystoupení!
www.soundcloud.com/malalata
www.youtube.com/user/malalatasoundsystem

Festival proběhne na krásném nádvoří hradu Špilberk a v přilehlých zákoutích. Začneme po obědě a skončíme za svítání – už jsme s kastelánem domluvení – žádný strach!

A nebude to jenom o hudbě. Pracujeme na vymazleném doprovodném programu pro děti, puberťáky, dospěláky i babičky a dědečky :) Na místě se samozřejmě postaráme i o dostatek dobrého jídla a pití.

Kapacita celého festivalu je stanovena na 2 500 lidí tak, abychom vytvořili společně perfektní atmosféru, ale zároveň jste se necítili jako sardinky v konzervě. První várka lístků za 378 Kč je už v oběhu. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Uděláte nám radost, když pozvete i svoje kamarády – bude to velká mela, to slibujeme. Špilberk Balkannn proběhne jako součást festivalu Maraton hudby Brno – www.maratonhudby.cz.

Eleven club crew (Lucka, Martin & Olda)

Místo konání akce: Špilberk Castle, Špilberk 1, Brno
Vstupenky: https://goout.net/cs/koncerty/spilberk-balkannn-2017/yncxb/#%22T%22:%222017-08-12T13:30:00%22
Datum začátku akce: 12. Srpna 2017 13:30
Datum ukončení akce: 13. Srpna 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1944N 16.5989E

Případné změny si prověřte na webu akce Špilberk Balkannn 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce