Sportovní park Pardubice 2020

Akce Pardubice

Sportovní park Pardubice 2020
Sportovní akce
Další akce ve městě Pardubice

Sportovní park Pardubice 2020

Park na Špici se druhý srpnový týden tradičně promění na Sportovní park Pardubice! Oblíbená sportovní akce se letos bude konat od 8. do 16. srpna a nabídne možnost vyzkoušet si sporty všeho druhu pod vedením trenérů ze sportovních klubů z Pardubic a okolí. Sportovat budeme znovu v prostoru celého parku i na řekách - jsme rádi, že se Sportovní park koná v parku Na Špici, který leží na jednom z nejhezčích míst ve městě, na soutoku řek Labe a Chrudimky. Program jsme připravovali ve spolupráci se sportovními kluby, které i letos v srpnu vyšlou k nám do parku své zástupce, aby ukázali především dětem krásu jednotlivých sportů a ideálně je nadchli k pravidelnému pohybu. To je základní myšlenka naší akce, která se nemění!

Díky hrací kartě mohou malí i velcí sbírat záznamy o zdolání jednotlivých disciplín - za zdolání 12 sportovních disciplín obdrží diplom s jejich jménem a za zvládnutí 16 disciplín medaili. Karta není časově omezená a je tedy možné přijít sportovat kdykoliv od 8. až do 16. srpna.

Každý rok chystáme pro návštěvníky novinku v programu a letos jsme do něj zařadili freestyle zónu! Konat se bude také oblíbený překážkový běh pro malé i velké Gladator race run, chybět nebude ani přednáškový stan.

Věříme, že i letos přiláká Sportovní park Pardubice do našeho krásného města návštěvníky ze všech koutů regionu, především pak rodiny s dětmi. Naším hlavním cílem je strávit společně krásné srpnové dny sportovně.

Začátek akce: 8. 8. 2020 9:00:00
Konec akce: 8. 8. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce