Sraz majitelů historických a amerických vozidel 2019

Akce Most

Sraz majitelů historických a amerických vozidel 2019
Auto Moto, Setkání a srazy
Další akce ve městě Most

Sraz majitelů historických a amerických vozidel

Sraz veteránů a amerických vozů na diváckém svahu autodromu bude součástí závodního víkendu The Most American Show NASCAR. Diváci uvidí v premiéře NASCAR Whelen Euroseries, jedinou závodní sérii asociace National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) mimo severoamerický kontinent. Součástí víkendu budou také divácky velmi atraktivní souboje nádherných historických vozů, na sever Čech se sjedou už potřetí. Chybět nebudou monoposty, jež se zúčastňovaly velkých cen na proslulých světových závodních okruzích.

► Vstupné
Pro posádku historického nebo amerického vozidla, která se zúčastní srazu a výstavy, platí zvýhodněné vstupné 290 Kč na celý víkend (běžná vstupenka v předprodeji činí 290 Kč pro jednu osobu na jeden den). Vstupné platí na tribunu, divácký svah i do depa závodních strojů. Může se také zúčastnit spanilé jízdy historických a amerických vozů po závodní dráze.

► Přihláška
Odkaz na přihlášku na sraz a výstavu historických a amerických automobilů či motocyklů na této stránce pod textem. Přihlásit se je nutné předem, a to nejpozději do 15. 6. 2019. Poté obdržíte potvrzovací e-mail včetně evidenčního čísla, po jehož uvedení na bráně budete v den srazu vpuštěni do areálu autodromu. Registrace na místě v den srazu není možná!

► Program závodního víkendu
The Most American Show NASCAR sestává z několika sérií. Vedle jezdců NASCAR Whelen Euroseries se představí aktéři historických sérií FIA Lurani Trophy for Formula Junior cars, Triumph Competition & British GT, HAIGO Tourenwagen a Formelwagen a Formel Vau Europa.

Přihlášky: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJIygBjhqYytA8GGjmp-A6gzz1HYYQdraoe62ge1paQUTRKw/viewform

8:00 – 17:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce