STAVITEL 2021

Akce Lysá nad Labem

Výstavy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

STAVITEL

27. veletrh stavebních materiálů, technologií a úspor energií

Rekonstruujete, stavíte nebo si jen drobně upravujete svůj dům, byt či chalupu, tak si nenechte ujít letošní ročník veletrhu stavebních materiálů a technologií Stavitel. Přijďte se inspirovat, jak si zařídit krásné a zdravé bydlení a zároveň se dozvědět o novinkách ve stavebnictví.

Na výstavě Stavitel najdou cenné informace všichni, kdo se chystají rekonstruovat, stavět, nebo upravovat rodinný dům či byt a hledají úsporný a účinný způsob údržby. Odborníci z mnoha oborů spojených se stavebnictvím budou poskytovat konzultace, představovat vhodné materiály a poradí, jak kvalitně a levně postavit rodinný dům. Nabídka stavebních technologií zahrne i dřevostavby, nízkoenergetické stavby a pasivní domy.

Prezentovat se zde budou firmy v jednotlivých oborech od stavebních a izolačních materiálů, povrchových úprav, odvětrávání, přes podlahy, dlažby, obklady, vytápění, sanitu, kuchyně, až po střechy, komíny, zámkové dlažby, zahradní prvky, studny, čističky a bazény. Návštěvníci se seznámí také s možnostmi rekonstrukce a výměny oken či interiérových a vstupních dveří či vrat a s náměty pro drobnou zahradní architekturu a stavbu plotů.

Nová zelená úsporám.
Jedná se o oblíbený dotační program zaměřený na úspory v oblasti energií a na rozšíření energie z obnovitelných zdrojů v rodinných domech. Právě probíhající kontinuální výzva umožňuje žádat a čerpat dotace průběžně až do konce roku 2021.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce