Stezka odvahy

Akce České Budějovice

Stezka odvahy
Akce pro děti, Jiné akce
Další akce ve městě České Budějovice

Stezka odvahy

Jdete lesem za světlem svíček a na konci vás čeká překvapení. V podobném duchu se bude konat již 6. ročník STEZKY ODVAHY v parku Stromovka v ČB (za Kauflandem).
Z parkoviště u Kauflandu je vidět vstup na trasu. Děti s rodiči půjdou po svíčkách, uslyší zvuky lesa a potkají lesní bytosti. Každá lesní bytost bude mít cedulku s popisem: charakteristika, speciální vlastnosti + jednoduchý úkol (např. usměj se na Bílou paní, atp.) Lesní bytosti, které se nám pro letošní rok nahlásily: Bílá paní, upíři, moudré vědmy, klekánice, perchta, divoženky, bezhlavý rytíř...atp. Celkem 8 stanovišť. Téměř všechny bytosti jsou přátelské a usměvavé. Akce je určena pro menší děti, takže žádné krváky a hrůzy nečekejte. Samotná chůze v parku má své kouzlo. Stezka je určena především dětem od 2 do 9 let.

Náš tip: oblečte děti do strašidelných kostýmů a přijďte kolem 17.45 to už bude krásná tma. Trasa je vhodná i pro kočárek. Celková délka trasy je cca 980 m. Půjdete-li opravdu pomalu, tak vám to celé zabere cca 30 min. Rodiče odpovídají za své děti po celou dobu konání akce.

17:00 - 18:30

Vstupné: 60 Kč (v předprodeji) (děti do 1,99 let zdarma) 90 Kč (na místě) 90 Kč/dítě, 50 Kč/dospělý (na místě (děti do 1,99 let zdarma)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Princezna ze Mlýna (Divadlo Star)
Metropol, České Budějovice
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec