Stezka pohádkovou lesní říší 2019

Akce Telč

Stezka pohádkovou lesní říší 2019
Akce pro děti
Další akce ve městě Telč

Stezka pohádkovou lesní říší

„Projdeš dveřmi a už to cítíš. Voní to tu jinak. V dálce svítí světýlka, jinak toho moc nevidíš. Slyšíš zvláštní, ale pořád libé zvuky. Někdo zpívá, tiše ševelí, něco mlaská a šustí… Vlasy jí září zeleným svitem a jsou až na zem, šaty z hebké pavučiny a vedle ní ochočená Johana s dlouhejma nohama. Zadává ti ta paní lesa první úkol. A pak střítek, někdo v dlouhé kápi, mluvící kočka, prdící medvěd, žabák bušící pěstmi do své hrudě… Už víš, že jsi ve víru velkého dobrodružství a když se pohádkovou říší prodereš jako první, získáš obří dort plný sladkého krému.“

Pohádková říše pro malé i větší vyroste v prostorách Panského dvora Telč. Zveme skřítky, lesní panny a pány, zvířátka z lesa, polí i strání. Taky z korun stromů a místních rybníků. Zveme je na soudky teplého medu a oni nás za to k sobě pustí na dosah ruky. A ty úkoly a hádanky, kterými vás prověří, pokud se budete chtít cestou dostat dál a dál. Řekněte to svým dětem a začněte se společně těšit.

Stezka bude přístupná v sobotu 28.9.2019 od 16:00 hodin a děti budou na cestu vysíláni po 1–5 minutách v závislosti na věku a obsazenosti stezky (bude upřesněno). Malé děti mohou jít po dvojicích. Kategorie MINI může jít v doprovodu svého jednoho rodiče, který smí držet za ruku. S velkou pravděpodobností vznikne rezervační kalendář s možností objednání času startů jednotlivých dětí. Během září vás o něm budeme podrobněji informovat tady na Facebooku a na našich webových stránkách.

Sobota 28. září 2019 v 16:00 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
Pobytový rybářský tábor u rybníka Budín
LDT Žirovnice okr. Pelhřimov, Žirovnice
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov