STO ZVÍŘAT

Akce Dobříš

STO ZVÍŘAT
Koncerty
Další akce ve městě Dobříš

STO ZVÍŘAT

STO ZVÍŘAT vzniklo v roce 1990 jako reakce na anglickou vlnu ska, prezentovanou kapelami jako Madness, Specials nebo Selecter. Od té doby kapela ušla v rámci žánrů dlouhou cestu lemovanou rocksteady, reggae, swingem i rockem.

STO ZVÍŘAT vstoupí do třicáté sezóny jistým krokem a v plné síle. Jaro a léto se chce věnovat přípravám na nové třinácté album a zároveň si parádně užít všemi koncerty a festivaly své 30. narozeniny. Honza Kalina, kapelník Sto zvířat a textař skupiny Tomáš Belko se shodnou: "Kdyby nám někdo na jaře roku 1990 v bistru v Nerudově ulici na Malé Straně, kde jsme po tři dny vymýšleli název tehdy ještě neexistující kapely, předpovídal že se dožijeme se ZVÍŘATY třiceti let, asi by jsme za něj zaplatili a řekli si, hele asi nějakej šílenec...Mohli jsme se jmenovat taky DRUHÁ DOBA, nebo TROLLEJBUS, takže to vlastně dopadlo dobře, né?"

Protože se nám podařilo najít náhradní termíny za zrušené koncerty United Flavour, Sto zvířat a Travesti show, zůstávají vstupenky na tyto akce v platnosti. Samozřejmě vám ale nabízíme i vrácení peněz, a to prozatím do 7.6. 2020 v kanceláři KD, 1.p..telefon 318 521302. Děkujeme za pochopení.

VSTUPNÉ:
250 Kč (předprodej) 280 Kč (na místě)

od 20:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce