Storm, Motorband, Ingott

Akce Plzeň

Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

Storm, Motorband, Ingott

Na druhý svátek vánoční vás čeká pořádná dávka kvalitní muziky. Po velmi vydařené premiéře se do KD Šeříková vrací Storm. Trvalo to dlouho, než se tato parta výjimečných muzikantů dala znovu dohromady. Nyní je však připravena vám naservírovat obrovskou porci melodických a rockových písní. Nejlepší a nejmenší basák v ČR, za mikrofonem „český David Coverdale“, neskutečná virtuózní kytara doplněná o další kytaru a parádní hardrockové bicí.

Další kapelou večera bude Motorband. Vznikla v roce 1986 v severočeských Teplicích. Její hvězda začala strmě stoupat a během dvou let se skupina ve složení: Kamil Střihavka /zpěv/, Libor Matejčík /kytara/, Tomáš Krulich /kytara/, Tomáš Jarolím /baskytara/, Daniel Hafstein /bicí/ hrající tehdy populární speedmetal stala stálicí československé metalové scény spolu s takovými kapelami jako Arakain, Citron nebo Vitacit. Kapela vydala nové album s výstižným názvem "V". Navíc v listopadu vstoupil do kin Motorband Restart - hudební dokumentární film se ohlíží za osudy hudebníků, kteří v osmdesátých letech budovali heavy metalové podhoubí v tehdejším Československu.
Aby toho nebylo málo, z Moravy k nám znovu zavítá nadějná heavymetalová partička Ingott v čele s Jurou Šperlem (ex Citron, nyní Limetal), který je výhradním autorem všech skladeb a zároveň nepřehlédnutelným frontmanem. Zapomeňte, že by byla některá z kapel předkapelou, a přijďte si naplno vychutnat druhý svátek vánoční do KD Šeříková.

Cena v předprodeji: 290,-

Cena na místě: 350,-

Vstup od: 19:00
Start: 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce