Svatba nanečisto - Galerie Šantovka 2020

Akce Olomouc

Svatba nanečisto - Galerie Šantovka 2020
Výstavy
Další akce ve městě Olomouc

Svatba nanečisto - Galerie Šantovka

Svatební a společenský veletrh s tradicí! Srdečně Vás zveme na již 5. ročník tradičního veletrhu do Olomouce, nově do Galerie Šantovka!

Vystavovatelé, kteří mají zájem vystavovat na veletrhu se mohou informovat na tel. 608452927 nebo na mailu info@svatbananecisto.cz. Ostatní vystavovatelé, kteří se již dotazovali či se v minulosti zúčastnili, těm bude nabídka zaslána automaticky. Letos zvýhodňujeme vystavovatele dle data přihlášení, takže kdo se dřív přihlásí, ten bude v hlavním sále!

Milí čtenáři a návštěvníci,
chystáme pro Vás opět další ročník svatebního a společenského veletrhu SVATBA NANEČISTO + MÓDA, tentokrát již 5. v pořadí. Našim cílem je celý rok Vás inspirovat a přinášet Vám stále nové trendy v oblasti svateb, společenských akcí a módy. Přípravy na veletrh jsou již v plném proudu. Bližší informace a aktuality Vám budeme postupně přinášet prostřednictvím našich stránek www.svatbananecisto.cz a na FCB https://www.facebook.com/pages/Svatba-nane%C4%8Disto-svatebn%C3%AD-a-spole%C4%8Densk%C3%BD-veletrh/775225812521945.

Akce je rozdělena do dvou částí. Část výstavní, kde budou vystavovat své služby a zboží různé firmy a část programovou , kde bude celý den probíhat doprovodný program jako například módní přehlídky, vystoupení, rozhovory a další. I letos se Vám představí svatební a společenské salóny a agentury, butiky, kadeřnictví, kosmetická studia, kameramani, fotografové, cukráři a dortaři, restaurace, cateringové firmy, vinaři, koktejly, svatební oznámení, snubní prsteny, svatební dekorace a doplňky včetně naaranžovaných tabulí, ohňostroje, květináři, zdravá výživa a fitness, hudebníci a DJ, automobily a mnoho dalších, kteří nejen se svatbami a společenskými akcemi souvisí. Především můžete shlédnout aktuální módní trendy ve všech odvětvích. Na přehlídkových molech se můžete inspirovat aktuálními módními trendy v oblasti svatebních a společenských šatů, pánské a dětské módy a také své novinky předvedou módní butiky. Na milých ročnících jste mohli na přehlídkovém mole vidět tyto známé tváře: Miss ČR 2004 JANA DOLEŽELOVÁ, Miss 2014 GABRIELA FRANKOVÁ, Miss Earth 2014 NIKOLA BURANSKÁ, Miss World TEREZA SKOUMALOVÁ.

Doprovodný program: módní přehlídky, vystoupení hudebníků, rozhovory s firmami se dozvíte, jak nejlépe a nejlevněji zařídit Vaši svatbu či oslavu, květinová show, kadeřnická show, nevěsty nanečisto a mnoho dalších. Podrobný program bude zveřejněn před danou akcí. Velmi lákavou částí je také soutěž o SVATBU ZDARMA! Věříme, že opravdu každý si příjde na své.

Vstupné : ZDARMA

Sobota 11. ledna 2020 v 10:00 až 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce