Svatební den V parku

Akce Veselí nad Moravou

Svatební den V parku
Jiné akce
Další akce ve městě Veselí nad Moravou

Svatební den V parku

Chystáte svatbu? Hledáte inspiraci? Stále jste nenašla ty správné šaty? Nevíte, co jako ženich na sebe? Víte, jaké květiny jsou letos v kurzu? Co s vlasy? Jaký makeup? Jak nazdobit místo na svatební obřad? Co na družičky?
Na tyto otázky Vám dáme odpověď..

Ve spolupráci se Svatebním salonem Svatka a Květinovým studiem Žaneta Velecká ,,něco navíc,, a svatebním studiem Wedding time Žaneta a Pavel Velečtí Vás zveme na první Svatební den V parku. Můžete se těšit na modní přehlídku svatebních šatů Pronovias a White one, pánské obleky od značek Will Worst a Silvio Bertone a šaty pro družičky. Inspiraci svatebních slavobrán a květin pro rok 2019... Vše proběhne za krásného zpěvu Sáry Lagové..

Pro fotografy: Vemte foťák a přijďte si nafotit SVATEBNÍ EDITORIAL v nádherném prostředí zámeckého parku nebo v prostorách kavárny. K dispozici budou nachystané modelky v krásných šatech.. Na místě je domluvený i fotopár ve svatebním:)

SPECIÁLNÍ AKCE: Při objednávce svatebních šatů ve Svatebním salonu Svatka s kuponem z akce obdržíte POUKAZ na kávu a dort dle vlastního výběru do kavárny V parku. Stejně tak při rezervaci svatby u Svatební studio Wedding time Žaneta a Pavel Velečtí.

16:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce