Svatební Veletrh Futurum Brno 2020

Akce Brno

Svatební Veletrh Futurum Brno 2020
Veletrhy
Další akce ve městě Brno

2020 Svatební Veletrh Futurum Brno

VYSTAVUJTE - PŘEDSTAVTE SVÉ SLUŽBY - NAVŠTIVTE
15. ročník Futurum Svatební veletrh Brno
Nabídněte své služby vhodné pro svatebčany, nebo se přijďte seznámit s nabídkou - plánujete li svatbu.

Jako jediný veletrh v Brně pro vás máme neodolatelnou nabídku. Termín veletrhu je volen jako poslední svatební událost v zimě před zahájením svatební sezony. Dle dlouhodobých zkušeností dochází k realizaci drtivé většiny objednávek právě v tomto období.

Pokud byste rádi představili své služby jako vystavovatel:
Veletrhu poskytujeme silnou marketingovou, ale i finanční podporu a chcete li nabídnout své služby, poplatek za účast se pohybuje od 1500 - 3000 bez DPH dle plochy!

Plánujete li svatbu - pak je pro Vás Futurum to pravé:
Předpokládáme, že jste si po návštěvě předchozích podobných akcích udělali obrázek, inspiraci, shrnuli kontakty a výhodné nabídky a již poučeni možná právě v rámci námi pořádaného veletrhu již přikročíte ke konkrétním objednávkám.

Co vás čeká – Výhody pro vás – vystavovatele i návštěvníky:

Dle našich měření navštíví obchodní centrum v průběhu svatebního víkendu téměř 25 000 návštěvníků, z nichž velká část navštíví i Svatební veletrh (je to o 23% více než průměrný víkend v tomto období).
Vstup na veletrh je pro návštěvníky zdarma!
Módní přehlídky pro majitele salónů s kolekcí svatebních a společenských šatů. Jako novinku připravíme v prostorách veletrhu fitting room, kde si můžete šaty rovnou vyzkoušet a pořídit si fotodokumentaci.
V rámci veletrhu chceme ukázat a prezentovat i módu pro svatebčany, zkrátka společenskou módu pro celou rodinu.
Plánujeme také soutěže na Instagramu a Facebooku i v rámci veletrhu o hodnotné ceny.
Akci rovněž podpoříme kulturním vystoupením skupiny 05 a Radeček a dalším show programem, od kterého očekáváme další zvýšení návštěvnosti.
Atraktivní módní přehlídky v produkci modelingové agentury DFC FASHION CLUB www.dfc.cz.
S příchozím výročím pro vás chystáme nový vzhled a úpravy programu. Nehodláme měnit dosavadní úspěšné a ověřené prvky veletrhu, jen je dále rozšířit.
Věříme, že si účast opět nenecháte ujít
Jste vystavovatel a máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás:
Pořadatel: OC Futurum Brno a organizační zástupce: Agentura D.F.C. Fashion Club,

Email: produkce@dfc.cz, Telefon: Júlia Fádlerová, +420 604 256 546

A na co vše se můžete těšit ?

Svatební šaty / Společenské Šaty / Dětské šaty / Spodní prádlo / Pánské obleky / Obuv/ Svatební dekorace / Svatební e-shopy / Inventář/ Svatební agentury / Organizace svateb na klíč / Svatby v zahraničí/ Svatební cukroví / dorty/ Snubní prsteny / Šperky / Doplňky/ Hudba / zábava / Rozlučka se svobodou/ DJ/Květiny/ Svatební vozy – půjčovna, pronájem/ Hotely / Restaurace / Pronájmy prostor / Zámky / Obřadní místa / Reality/ Svatební oznámení / tiskoviny/ Kadeřnictví / vizáž / Kosmetické salony / Wellness / Péče o tělo /Foto / video / polygrafie/ Víno / Alkohol / Catering /Nápoje/ Pořízení nového bydlení/ Vybavení domácnosti/ Spotřební elektronika / Změna pojistných smluv/ Poskytování hypoték /Poskytování půjček a úvěrů/ Právní poradenství/předmanželské smlouvy

Kdo jsme:

Jsme produkční a modelingová agentura, pověřená pořadatelem – nákupním centrem FUTURUM BRNO, ke spolupráci na 15. ročníku Svatebního veletrhu. Stáli jsme u začátků a vzniku tohoto projektu v letech 2005 – 2013. Dříve jsme také zajišťovali produkce módních přehlídek na Svatebním veletrhu v hotelu Diplomat Praha a do současnosti nás najdete i na Svatební Show v galerii Vaňkovka, pořádané agenturou Naive.

Těšíme se, že všechny své zkušenosti tak můžeme uplatnit na 2020 Svatebním veletrhu Futurum Brno, a to jak v oblasti skvělých módních přehlídek, tak produkce tradiční akce ve spolupráci s Vámi, milí hosté, návštěvnící a vystavovatelé.

Začátek akce: 15. 2. 2020 10:00:00
Konec akce: 15. 2. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.