Svatební veletrh Pardubice

Akce Pardubice

Festivaly, Veletrhy
Web organizátora:
www.parexpo.cz/cs/
Další akce ve městě Pardubice
Podrobnější informace: Mgr. Andrea Vávrová

18. ročník Svatebního veletrhu Pardubice, proběhne již v tradičním termínu a věříme, že naživo, v sobotu a neděli 29. a 30. ledna 2022 v budově ČSOB Pojišťovny. 

Součástí svatebního veletrhu bude opět bohatý doprovodný program plný módních přehlídek svatebních a společenských šatů, ukázky svatební hudby a mnoho zajímavého povídání o nadcházejících svatebních trendech. Na veletrhu nejen uvidíte, ale i ochutnáte svatební dorty a cukroví, slaný catering, kávu, nealko nápoje či vína, zkrátka moderní gastronomii. Mezi vystavovateli najdete nejrůznější svatební dodavatele. Již nyní však můžeme směle říci, že u nás si zařídíte svoji vysněnou svatbu od A do Z. Vyberete si svatební šaty, snubní prstýnky, pánský oblek, najdete fotografa či fotografku, floristku, kameramana, prostory pro Váš svatební obřad i pro hostinu, svatební obuv nejen pro nevěstu, ale i ženicha.

Zajistíte si svatební dekorace, odvoz limuzínou, hlídání dětí na svatbě nebo dokonce zábavu ať v podobě nafukovací hospody, nebo jako ohňové show. To vše bude na Svatebním veletrhu Pardubice 2022 v sobotu od 10:00 do 17:00 hodin a v neděli od 10:00 do 16:00 hodin k osobnímu vidění pro váš velký den D, více na www.svatebni-veletrh-pardubice.cz, facebooku a Instagramu. Vstup ZDARMA.

 

 

 

Jméno organizátora: PAREXPO, s.r.o.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce