Světový den hospodářských zvířat Praha

Akce Praha

Světový den hospodářských zvířat Praha
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Světový den hospodářských zvířat Praha

Zveme vás na smuteční shromáždění s průvodem, které se bude konat 2. října. Chceme uctít památku všech tzv. hospodářských zvířat, která zemřela za uplynulý rok rukou člověka.

Na jejich památku zapálíme svíčky, položíme luční (či umělé) kvítí k symbolické rakvi a přečteme smuteční projev na Malostranském náměstí. Poté se vydáme na pietní průvod přes Karlův most na Staroměstské náměstí, kde bude přečten druhý proslov.

INSTRUKCE: Prosíme zúčastněné, aby se dostavili v seriozním smutečním oděvu (ideálně v černém). Můžete přinést i vlastní květiny a krbové zapalovače (svíčky máme!). Transparenty prosíme nenoste. Budeme potřebovat několik dobrovolníků pro nesení věnců a smutečních rámečků. Chcete-li se zapojit, ozvěte se nám! Děkujeme moc.

Po skončení průvodu cca. v 19:00 se bude na Staroměstském náměstí konat Cube of Truth. Chcete-li se zapojit, přidejte se do skupiny AV: Prague, Czech Republic a načerpejte informace, jak se na akci chovat.

Na závěr půjdeme společně na večeři do Loving Hutu v Černé labuti. Zvaní jsou všichni účastníci průvodu, ale jídlo si hradí každý sám.

Světový den hospodářských zvířat si připomenou lidé také v Brně, více info zde: https://www.facebook.com/events/680113572478996/

Pro více info navštivte web http://sdhz.cz.

Středa 2. října 2019 v 18:00 až 20:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce