SWAP Chocerady - výměnný bazárek

Akce Chocerady

SWAP Chocerady - výměnný bazárek
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Chocerady

SWAP Chocerady - výměnný bazárek

SWAP je výměnný bazárek, tzn. odneste si ZDARMA tolik věcí, kolik donesete. Dětské sezónní oblečení, dámské a pánské oblečení, hračky, drobné domácí spotřebiče. Nenoste prosím zimní věci, ty schovejte na podzimní swap :-)

3. choceradský swap opět pomáhá organizovat Farní charita Mnichovice, tzn. doveze věci, krásné a značkové oblečení, které nenašlo uplatnění (např. jiná velikost) u podporovaných rodin. Naopak si opět přebytky ze swapu odveze, aby se skladované věci obměnily.

Noste prosím jen takové věci, které byste sami nosili nebo dali svým dětem "do školy", ne "na lítačku" - takových věcí by se sešlo neskutečné množství a přebírání kategorie "na lítačku" a odvoz do kontejneru by nám zabralo příliš mnoho času. Z kapacitních důvodů bohužel charita nemůže věci na lítačku skladovat, máme jen malý sklad a osobní auto, ne dodávku - a věřte, že po swapu nám vždy zůstalo velké množství krásných věcí, které stojí zato uskladnit.

Swap je zdarma, žádné vstupní poplatky nevybíráme. Budeme ale rádi za dobrovolný příspěvek pro FCH Mnichovice, která věci přiveze, odveze a zajistí stan z Ladova kraje.

Dobrovolníci:
12-14h: stavba stanu (6 lidí rozloží stan během 5 minut, ale potřebujeme, aby bylo na místě 6 lidí v jeden moment), rozvěšení věcí na ramínka (FCH přiveze auto plné krabic, štendrů a ramínek)
17-18h: balení stanu, ramínek, vytřídění zbylého oblečení do pytlů (dětské podle velikostí, dámské, pánské)

3. choceradský swap proběhne opět v prostoru před RC Sluníčko, vedle ZŠ.

Těšíme se na vás.
Martina a Lucka.

Začátek akce: 10. 5. 2020 14:00:00
Konec akce: 10. 5. 2020 17:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Vimperské trhy 18.05.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
MINI jarmark - Májový
Masarykovo náměstí, Pelhřimov
Vimperské trhy 20.07.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk