SWAP v Michálkovicích

Akce Ostrava

SWAP v Michálkovicích
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Ostrava

SWAP v Michálkovicích

PŘINES - VYMĚŇ - ODNES

Oblečení ▪ obuv ▪ módní doplňky ▪ bižuterie ▪ hračky a hry ▪ dětské a kojenecké zboží ▪ knihy ▪ CD, DVD ▪ věci do domácnosti ▪ kuchyňské pomůcky ▪ kosmetika ▪ úklidové prostředky ▪ dekorační předměty ▪ nářadí, kutilské potřeby ▪ krmivo a potřeby pro domácí mazlíčky ▪ sportovní a outdoorové vybavení ▪ bytový textil ▪ domácí výrobky (např. buchta, džemy) ▪ výtvarné potřeby a věci na tvoření ▪ kancelářské potřeby a školní pomůcky ▪ hudební nástroje.

Jak SWAP funguje?
Prober doma skříně, šuplíky a přines cokoliv, co ti doma přebývá, třeba oblečení, které už nenosíš, různé nevhodné dárky nebo jiné věci, které už ti nedělají radost a je ti líto je vyhodit. Zaplatíš vstupné a věci odevzdáš organizátorům, kteří je rozmístí podle kategorií. A pak už si můžeš vybírat cokoliv z toho, co přinesl někdo jiný. Počet kusů není omezen.

Má SWAPování nějaká pravidla?
Ano, donesené oblečení musí být vyprané, bez fleků a poškození. Věci musí být čisté, funkční, kompletní. Vše ve stavu, v jakém by sis je přál(a) odnést. Dej přednost kvalitě přinesených věcí před jejich množstvím. Organizátoři mají právo nepřijmout cokoliv, co nebude těmto pravidlům vyhovovat. Zároveň mohou vykázat kohokoliv, kdo bude svým chováním narušovat průběh akce. SWAP neslouží k získání věcí na následný přeprodej, ale jen k osobní potřebě.

Co nemůžu přinést?
Nebudeme přijímat nábytek, elektroniku a živá zvířata či rostliny.

Kolik bude vstupné?
30 Kč, pokud doneseš něco vlastního nebo 50 Kč, pokud na SWAP nic nepřineseš.

Co z návštěvy SWAPu budu mít?
Fajn pocit, že ses zbavil(a) věcí, které ti doma zabírají místo a někomu jinému ještě dobře poslouží. Zároveň je hned můžeš nahradit jinými skvělými kousky.

Proč pořádáme SWAP?
Chceme zprostředkovat smysluplnou výměnu věcí bez zbytečných nákupů a vyhazování. Vše, co si neodnesete domů, předáme neziskovým a charitativním organizacím.

Začátek akce: 4. 4. 2020 10:00:00
Konec akce: 4. 4. 2020 15:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce