SWAP: Výměnou věcí k udržitelnějšímu životnímu stylu

Akce Opava

SWAP: Výměnou věcí k udržitelnějšímu životnímu stylu
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Opava

SWAP: Výměnou věcí k udržitelnějšímu životnímu stylu

Budeme přijímat jen věci v dobrém stavu, hezké, čisté a stále sloužící věci. Noste takové věci, které by jste se nestyděli darovat svým přátelům! Můžete přinést dámské, pánské a dětské oblečení, kabelky, boty, doplňky, šperky, kosmetiku, knihy, hračky, dekorace, kuchyňské a domácí potřeby atd. Z hygienických důvodu nebudeme přijímat spodní prádlo (výjimkou jsou sportovní podprsenky a plavky v dobrém stavu). Odnést si můžete cokoliv, co se vám bude líbit zdarma. Noste prosím sezónní věci, zimní věci schovejte až na podzimní swap. Dbejte na výběr věcí, nemusíte toho nosit mnoho, stačí přinést jednu věc. Kvalita vyhrává nad kvantitou. Připravte si drobné na dobrovolný příspěvek. Doporučená částka je 50 Kč, což je v porovnání s hodnotou věcí, které si ze swapu odnášíte zlomek :).

DĚTSKÝ KOUTEK:

Prostory volnočasového centra se spoustou hraček, her a prostoru uspokojí děti všech věkových kategorií, zatímco si jejich rodiče mohou plně užít zážitek ze swapování.

CO DÁŠ, TO DOSTANEŠ:

Čím více dobrých věcí se na swapu nastřádá, tím více si můžete být jistí, že někdo jiný přinese něco, co oceníte a potřebujete vy! Přijďte i pokud nemáte co přinést - třeba si něco odnesete a dáte věcem druhou šanci.

POŠLI TO DÁL:

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací, používáním věcí z druhé ruky a posíláním věcí dál, šetříme planetu, nepodporujeme plýtvání, rychlou módu a zbytečný odpad. V neposlední řadě potěšíte nejen sami sebe a svou peněženku, ale podpoříte i dobrou věc, protože to, co se nevymění, umístí organizace Eurotopia na konkrétní místa, kde to lidé opravdu potřebují.

Pátek 21. června 2019 v 10:00 až 16:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce