TARJA - Christmas Together

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

TARJA - Christmas Together

Finská zpěvačka TARJA TURUNEN si již tradičně pro své české fanoušky připravila speciální vánoční koncerty. Po loňských naprosto úchvatných a také beznadějně vyprodaných koncertech odehraje Tarja v tomto roce před Vánoci hned čtyři vystoupení se zbrusu novým programem a úplně novým hudebním seskupením.

Rocková, operní a metalová zpěvačka si pro Českou republiku připravila vánoční set plný tradičních písní za speciálního doprovodu violoncella, kláves a kytar. V tomto složení bude Tarja hrát vůbec poprvé! A jako tečku přidá take část s oblíbenou písní Ave Maria. Přijďte si užít tuto jedinečnou show a naladit se na přicházející svátky!
Na tento neopakovatelný zážitek se můžete těšit 16. prosince ve Zlíně v Kongresovém centru, 17. prosince v Olomouci v kostele Panny Marie Sněžné, 18. prosince v Hradci Králové v centru Aldis a 19. prosince v Ostravě v hale Gong. S koupí vstupenek příliš neotálejte, ať vám tato kouzelná show neunikne! Ten, kdo viděl některý z vánočních koncertů Tarji v uplynulých letech, bude jistě souhlasit, že jde o nejkrásnější vánoční koncerty, jake se v Česku uskutečnují. Tarja se na vás těší i letos a to s novým programem “Christmas Together”!

Čas konání: 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín