The Backwards - Beatles revival - koncert

Akce Žďár nad Sázavou

The Backwards - Beatles revival - koncert
Koncerty
Další akce ve městě Žďár nad Sázavou

The Backwards - Beatles revival - koncert

Kapela THE BACKWARDS se ve svém vystoupení představí s novým projektem BEATLES – SOLO YEARS. Na koncertu zazní kromě největších hitů slavné kapely průřez nejznámější songy jednotlivých členů kapely Beatles, které vznikly po rozpadu legendárního bandu.
Strhující výlet do hudební minulosti plné nezapomenutelných hitů pro několik generací fanoušků Beatles čeká na všechny návštěvníky koncertů kapely The Backwards.
I téměř 50 let po rozpadu nepřestaly být Beatles fenoménem. 10. dubna 1970 svět poprvé uslyšel zprávu o rozpadu kapely. Většina hudebních odborníku se shoduje na tom, že došlo k jakémusi opotřebování materiálu, nikoli ochabnutí tvůrčích sil, protože jejich tvorba měla stoupající tendenci. Je tedy jasné, že po rozpadu kapely každý z členů pokračoval v sólové kariéře a vzniklo mnoho hitů, které se také zapsaly do hudební historie. Na koncertě zazní kromě jiných také skladby: Woman, Stand By Me, Hope Of Deliverance, My Sweet Lord, I Got My Mind Set
Úspěch bandu, který je bezesporu jedním z nejlepších Beatles revivalů na světě odstartovalo dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Známými se stali také díky účinkování v hudebně – zábavných pořadech všech našich i slovenských televizí. Kromě mnoha turné po USA, pravidelného koncertování v Čechách a na Slovensku, kapela hrála také po celé Evropě, a dokonce i v africké Keni. Kapela koncertovala i v Liverpoolu ve slavném Cavern clubu, kolébce Beatles.
The Backwards nemají pouze dokonale vypracovaný zvuk, ale dbají také na image, stagelook, souhru a produkci. Pro znalce a muzikanty je také nesmírně přitažlivý fakt, že kapela pro co nejvěrnější zvuk používá stejnou hudební aparaturu a modely hudebních nástrojů kvalitních značek jako Vox, Rickenbacker, Gretsch, Höfner, Ludwig atd.

Složení kapely:
John Lennon – Dalibor Štroncer
Paul McCartney – Miroslav Džunko
George Harrison – František Suchanský
Ringo Starr – Daniel Škorvaga

Předprodej od 21. 10. 2019 na pokladně Domu kultury (Po, Út, St 13:00-17:00), na pokladně Kina Vysočina (hodinu před začátkem prvního do začátku posledního promítání), e-vstupenka

Začátek akce: 28. 4. 2020 19:00:00
Konec akce: 28. 4. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
Leoš Mareš
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou