The Greatest Rock Hits by "Impulse" Symphony Orchestra

Akce Plzeň

The Greatest Rock Hits by "Impulse" Symphony Orchestra
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Plzeň

The Greatest Rock Hits by "Impulse" Symphony Orchestra

Rockový orchestr "Impulse" je ve své podstatě symbiózou klasické a rockové hudby.

Repertoár skupiny se skládá z nesmrtelných děl velkých rockových kapel XX. století a současnosti. Jeho vrcholem je fakt, že všechny námi oblíbené písně se objevují v nových úpravách a tak odhalují zcela neobvyklou perspektivu. Výsledkem je, že světově proslulé rockové hity procházejí znovuzrozením a dostávají nový dech.

Skupinu "Impulse" tvoří profesionální hudebníci. Díky jedinečnému obrazovému doprovodu každá melodie ožije. Vřele Vás zveme na jedinečnou show plnou nesmrtelné muziky. Vychutnejte plnou sílu živého, ale i živelného proudu hudby!

V parádním provedení členů orchestru během celého večera zazní hity od takových velikánů jako jsou Queen, The Beatles, Metallica, Depeche Mode, Scorpions, Radiohead, Eagles, Red Hot Chilli Peppers, AC/DC, Bon Jovi, System of a down, Kiss, Pink Floyd, Led Zeppelin, Nirvana, The Rolling Stones, Deep Purple, The Doors.

Délka programu 2 hodiny.

Vstupenky na https://www.ticketstream.cz/vstupenky/impulse nebo bezmála 500 prodejních místech sítě TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour. Tel.: +420 224 263 049


Úterý 22. října 2019 v 19:00 až 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce