THE MACHINE + DW8

Akce Jeseník

THE MACHINE + DW8
Koncerty
Další akce ve městě Jeseník

THE MACHINE + DW8

Dvě jesenické rockové kapely The Machine + DW8 spojily své síly jen proto, aby spolu s vaší pomocí pomohli Pavlovi uskutečnit jeho sen!

Pavel Ceperka
Má 28 let. Bydlí v Mikulovicích u Jeseníku a má dětskou mozkovou obrnu, těžkou dyskinetickou formu. Má postižené ruce i nohy a je na vozíku. Aby se jeho zdravotní stav nezhoršoval musí denně cvičit, to ho ale moc baví. Pomohlo by mu, kdyby měl doma speciální stroj MOTREM DUO 2. Mohl by pak sám procvičovat nohy i ruce. Pořizovací cena tohoto stroje je 94.000 Kč. Pro tento účel byl vytvořen transparentní účet 5907504349/0800. Veškeré peníze ze vstupného budou směřovat pro nákup tohoto přístroje. Prodej vstupenek v rezervačním systému MKZ Jeseník. Vstupné v předprodeji 220 Kč, v den konání akce 350 Kč. Pořádají kapely The Machine a DW8 ve spolupráci s MKZ Jeseník.

Vážení diváci,
s ohledem na aktuální situaci vládního nařízení musíme akci přeložit. Náhradní termín se uskuteční 16. 1. 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti. Omlouváme se za komplikace, těšíme se na Vás v klidnější době. MKZ Jeseník

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce