The Smooth

Akce Nymburk

The Smooth
Koncerty
Další akce ve městě Nymburk

The Smooth (+support: Huafi) / U Strejčka

Po 315 dnech intenzivního zkoušení se na pódium nymbruského hudebního baru U Strejčka vrací domácí kapela The Smooth, společně s mladými talentovanými kluky ze skupiny HUAFI.

Nymbursko-lyská kapela The Smooth se představí na prknech legendárního nymburského podniku již počtvrté a bude to rozhodně stát za to. Mimo své staré osvědčené pecky představí i zbrusu nové songy, které mají potenciál atakovat přední příčky všch možných hudebních žebříčků. Mikrofon si podmaní charismatický Jan Plachý, preludovat na klávesy bude Vítek Mikušek, na baskytaru bude čarovat Matouš "Máca" Čáp a do bicích bude řezat Martin Rampa.

Před The Smooth vystoupí mladá krev v podobě kapely Huafi, která předvede své našlápnuté rockové schopnosti. Zahrají vám výběr známých pecek a také i něco z vlastního repertoáru. Kluci jsou navíc čerství vítězové soutěže kapel na Kobylafestu. Skupina hraje ve složení: Tomáš Pilař (kytara a zpěv), Ondřej Mikušek (baskytara a vokály), Filip Touš (klávesy) a Filip Zajan (bicí a vokály).


Vstupné: 50 Kč
Start: 8.12.2017 v 19:45

Místo konání akce: U Strejčka, Male Valy 303/19, Nymburk, Nymburk
Datum začátku akce: 8. Prosince 2017 19:45
Datum ukončení akce: 9. Prosince 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1877N 15.04E

Případné změny si prověřte na webu akce The Smooth (+support: Huafi) / U Strejčka

Jméno organizátora: The Smooth
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce