Tomáš Kůdela: Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

Akce Prostějov

Tomáš Kůdela: Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy
Kultura, Přednášky a kurzy, Turistika
Web organizátora:
www.tomaskudela.cz
Další akce ve městě Prostějov
Podrobnější informace: www.tomaskudela.cz/prednasky.php

Azorské ostrovy jsou považovány za pozůstatky bájné Atlantidy. A pokud je na tom špetka pravdy, pověsti o ní nelžou. Sopečné ostrovy s množstvím bujné vegetace, jeskyň, kráterů i horkých pramenů Vás uchvátí. Až tam zjistíte, kolik existuje odstínů zelené, a nebudete se moci vynadívat na kouzelná smaragdová jezera.

 A co víc, na plachetnici budete mít všechny ostrovy jako na dlani. Při naší plavbě mezi Azory jsme jich z devíti navštívili sedm, podívali se na nejvyšší vrchol Portugalska a koupali se v lávových zátokách. Chcete s námi také zažít nezapomenutelná dobrodružství? Nastupte na palubu, vyplouváme!

 Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 16. května 2019 od 17 hodin v Městské knihovně Prostějov.

 Tomáš Kůdela je povoláním vývojář v oblasti elektroniky. Již odmala měl však velký sen. Chtěl zažít absolutní svobodu a nezávislost. Po absolvování workshopů osobního rozvoje, meditacích a nalezení cesty k sobě si svůj sen splnil a pořídil si plachetnici. Jeho přáním je postupně obeplout svět s lidmi, kteří chtějí něco ve svém životě změnit a zažít dobrodružnou plavbu. Jak sám říká, na cestu s ním se může vydat každý, kdo najde odvahu. Tomáš se pak stává nejen instruktorem jachtingu, ale i průvodcem na cestě k podstatě. Informace o přednášejícím naleznete na www.tomaskudela.cz.

Jméno organizátora: Tomáš Kůdela
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub