Tradiční novoroční výběh s ledovou koupačkou

Akce Lázně Kynžvart

Tradiční novoroční výběh s ledovou koupačkou
Sportovní akce
Další akce ve městě Lázně Kynžvart

Tradiční novoroční výběh s ledovou koupačkou

Již tradičně se 1. ledna po obědě proběhneme v okolí kynžvartského zámku a golfového hřiště, abychom se po cca pěti poklidných kilometrech připojili k místním otužilcům a společně s nimi si užili pořádnou koupačku v přilehlém rybníku Labuťáku u zámku.
Tradičně zde bude připraveno občerstvení, hudba, skvělá nálada a opravdu hodně diváků zahalených do zimních bund. Až skočíte do ledové vody, část lidí bude tleskat a část si bude ťukat na čelo, ale je to obrovská sranda. Každý účastník ledové koupačky dostane pamětní diplom a bude zapsán do kroniky choromyslných, že sám a dobrovolně vlezl do neskutečně studené vody mezi kusy ledu.
Až se koupele dostatečně nabažíme (loni jsme byli 3x), hodíme na sebe zpět běžecké oblečení a doběhneme cca 1,5km k nám domů, kde vám nabídneme horký čaj, případně sprchu a možná bude i vývar.
Samotné koupání začíná zpravidla od 14 hodin, my vybíháme z naší ulice někdy kolem 13:30. Sledujte diskuzi pod událostí, kam přidám časem přesnější info. Převléknout se před výběhem můžete také u nás, cenné věci můžete nechat u nás, parkovat můžete také u nás. Koupání je samozřejmě dobrovolné a běžecké tempo je velmi mírné až zábavné, abychom mohli cestou povídat a vtipkovat.
Letos jde do vody společně s ostatními dětmi také náš šestiletý syn. ;-)

Začátek akce: 1. 1. 2020 13:00:00
Konec akce: 1. 1. 2020 16:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce