Tradiční týnišťské posvícení 2017

Akce Týniště nad Orlicí

Tradiční týnišťské posvícení 2017
Akce pro děti, Zábava, párty
Další akce ve městě Týniště nad Orlicí

Tradiční týnišťské posvícení

V sobotu 16. září se v Městském parku v Týništi nad Orlicí odehraje další ročník Tradičního Týnišťského posvícení. Kulturní centrum dalo dohromady bohatý hudební program na celé opoledne a večer, doplněné o řadu dalších atrakcí v rámci doprovodného programu.
Oficiální začátek akce je ve 14:00 ale určitě už před tím budete moci využít služeb občerstvovacích stanovišť, které v parku po dobu akce zajistí Hospoda U Kulaté báby (půjčovna lodí Rampa sport). Kromě pití alkoholického i nealkoholického bude v nabídce určitě i něco na zub, a to po celou dobu konání akce (mimo jiné i domácí dobrůtky od maminek z MC Ratolest).
Hlavní program tedy ve zmíněných 14:00 odstartuje tanečním vystoupením skupiny SMOT ART z Týniště nad Orlicí. O otevření čistě hudebního programu se v 15:00 postará kapela z Hradce Králové, která si říká Nadoraz a rozpumpuje svuj koncert v rytmu dixielandu nenapodobitelně kříženého se všemy možnými hudebními styly. Určitě bude ovšem přítomen humor! Druhým interpretem bude Michal Horák, opět z Hradce Králové, který se věnuje skládání, zpívání a hraní vlastních písniček stylově zařaditelných jako acoustic-folk. Ten vystoupí v 16:30. Po Michalu Horákovi nastoupí zhruba v 17:15 na parket Mažoretky Týnky ze ZUŠ Týniště nad Orlicí.
Jakmile začne odpoledne přerůstat v podvečer, což by mělo být zhruba v 18:00, objeví se na podiu kapela Jazz Police, pro změnu opět z Hradce Králové a nabídne posluchačům repertoár tvořený jazzovými, ale i popovými standarty, při kterých si kromě poslechu budete moci klidně i zatančit. Pokud jde o taneční náladu, tak tu se ve vás rozhodně pokusí rozproudit i další skupina, Heebie Jeebies z Hronova, která nastoupí v 19:30 a vyšle do vás svůj podkrkonošský folklórně ska-punk’n’rollový cirkus.
Ve 21:00 už nastane čas na headlinera celé akce, kterým bude Kapela Michala Šindeláře. Pokud je vám jméno povědomé, tak vězte, že kromě toho, že se na Týnišťské posvícení vrací po dvou letech, se jedná o syna „Dědka“ Šindeláře z kapely Katapult a předvádí tak jak svou autorskou muziku, tak i známé písně od kapely svého otce. A to už se bude muset rozhodně i ten poslední člověk, který doteď netančil, zvednout ze své lavičky a rozhýbat svoje boky.
Jak bylo řečeno, kromě hudebního programu bude po dobu akce k dispozici i další doprovodný program, ať už malování na obličej, hry pro děti, které pro vás připraví DDM, projížďky na koních, dálniční policie nebo třeba představení hasičské techniky.
Tak 16. září v Týnišťském Městském parku, od 14:00! Těšíme se na příjemně strávené odpoledne a večer za přítomnosti hezké hudby, dobrého jídla a pití a snad i krásného počasí.
Více informací na www.kc.tyniste.cz.

Autor: Václav Hloušek

Místo konání akce: Kulturní centrum Týniště nad Orlicí, Tyršovo nám. 478, Týniště nad Orlicí
Datum začátku akce: 16. Září 2017 14:00
Datum ukončení akce: 16. Září 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.1472N 16.075E

Případné změny si prověřte na webu akce Tradiční týnišťské posvícení

Jméno organizátora: Kulturní centrum Týniště nad Orlicí
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
Čarodějnice
Středisko volného času, Trutnov
ZDENĚK IZER vyndávací, zas tam dací
Pelclovo Divadlo, Rychnov nad Kněžnou