Transmit Festival OPEN CALL

Akce Praha

Transmit Festival OPEN CALL
Festivaly
Web organizátora:
www.transmit.org
Další akce ve městě Praha

Transmit Festival OPEN CALL

Transmit Festival (13. a 14.10.2017, Praha) vypisuje Open Call do T-Mobile Student Lab – přehlídky studentských projektů, jejichž výraznou součástí je propojení technologického zpracování s výzkumným, vzdělávacím, uměleckým či společensky prospěšným záměrem.

Open Call je určen především studentům, studentkám či skupinám studentů uměleckých a technických oborů. Přihlášené projekty budou posuzovány s přihlédnutím na jejich míru inovace, společenskou prospěšnost, umělecké provedení, trvalou udržitelnost či podle přesahu současného přemýšlení o technologii. Až pět nejzajímavějších projektů bude prezentováno v rámci festivalu Transmit, z nichž komise, sestavena z odborné rady festivalu, vyhlásí vítěze.

Vybraní účastníci své projekty představí formou prezentace, případně je vystaví v místě konání festivalu (záleží na formě projektu). Všem vybraným účastníkům je zajištěn volný vstup na celý program festivalu, vítězný projekt bude podpořen finanční částkou 1000,- EUR za účelem dalšího vývoje či realizace projektu.

Přihláška musí obsahovat:
1. Název projektu, rok vzniku, jméno autora (autorů či kolektivu), název školy
2. Popis přihlášeného projektu a jeho technické parametry (maximální rozsah 1000 slov)
3. Vizualizace projektu, pakliže projekt nebyl dokončen (ve formě PDF, o maximálním rozsahu 10 stran)
4. Dokumentace projektu, pakliže již projekt byl dokončen (ve formě PDF, o maximálním rozsahu 5 stran, případně odkaz na web)
5. Kontakt (jméno, příjmení, telefon a email na kontaktní osobu)

Podmínky přihlášení:

Přihlášené projekty nesmí být realizovány před 1.9.2014. Své projekty přihlašujte na info@transmit.org, do předmětu uveďte OPENCALL 2017. Všechny přílohy označte jménem Vašeho projektu a druhem dokumentu (Popis, Vizualizace či Dokumentace). Každý uchazeč může přihlásit neomezený počet projektů, přičemž musí prokázat, že při přípravě či realizaci projektu studoval a že přihlášený projekt vznikal v rámci studia na české či slovenské škole. V případě, že se přihlašuje kolektiv autorů, je nutné, aby nadpoloviční většina účastníků projektu při jeho přípravě či realizace studovala a projekt vznikal v rámci studia na české či slovenské škole. Své projekty přihlašujte od 1.9. do 30.9.2017, vybraní účastníci budou vyhlášeni nejpozději do 5.10.2017. V případě dotazů se neváhejte obrátit na info@transmit.org.

Místo konání akce: Transmit, Kubelíkova 27, Praha
Datum začátku akce: 30. Září 2017 00:00
Datum ukončení akce: 30. Září 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Transmit Festival OPEN CALL

Jméno organizátora: Transmit
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce