Třeboňský maraton / půlmaraton 2020

Akce Třeboň

Sportovní akce
Další akce ve městě Třeboň

Třeboňský maraton / půlmaraton 2020

Pozvánka na 3. ročník Třeboňského přírodního maratonu a půlmaratonu, který se poběží třeboňskou krajinou v sobotu 24. října 2020.

Rychlý maraton v přírodě s minimálním převýšením vedoucí lesem mezi rybníky a loukami CHKO Třeboňsko se startem a cílem na historickém náměstí Třeboně.

Na tento ročník pořadatelé opět připravují speciality a zajímavostí, které tento závod dělají jedinečným, ojedinělým a odlišným od všech ostatních.

Novinky 2020 - Dětský den, 10 km
v nabídce i trasa na 10 km Dětský sportovní den: Pro děti je připraven celodenní závodní i nezávodní sportovní program. Hlídání dětí je zajištěno profesionálním pedagogickým dozorem a dětskými sportovními trenéry, takže si oba rodiče můžou zaběhnout maraton či půlmaraton. Sportovní den je určen pro děti ve věku od 3 do 12 let. Program pro děti potrvá od 9 do 17 hodin.

Hlavní výhody Třeboňského půl/maratonu?
rychlý maraton, téměř ideální podmínky pro osobní rekord nebo dobrý čas minimální převýšení, kvalitní povrch v přírodě CHKO Třeboňsko, start a cíl na renesančním třeboňském náměstí limit na dokončení maratonu je 6,5 hodiny, na půlmaraton 3,5 hodiny na konci běžecké sezóny; více času na trénink a nejspíš i šance být v nejlepší fyzické kondici z celého roku....

Registrace 2020 spuštěna
startovné je vratné, přenositelné a do posledního dne si můžete vybrat, jakou trasu poběžíte výše startovného je závislá na termínu přijetí platby, ne na termínu vyplnění registrace v rámci startovného dostanete jako dárek roční předplatné časopisu Svět běhu Registrace je možná na oficiálních stránkách maratonu naturemarathon.cz již od poloviny listopadu 2019.

O čem se zatím jen mluví?
zvažují se dvě trasy půlmaratonu: v každém případě zachováme jednu rychlou asfaltovou půlmaratonskou trasu a možná přidáme navíc jednu vedoucí převážně po lesních, neasfaltových cestách uvažovalo se i o ultramaratonské trase Třeboňskem pasta party v pátek večer spojená se zajímavou běžeckou přednáškou?

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
T-Mobile Olympijský běh
Městské sady, Pelhřimov
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč