Třebovický koláč 2018

Akce Ostrava

Třebovický koláč 2018
Festivaly
Další akce ve městě Ostrava

Třebovický koláč 2018

 

Třebovický koláč je kulturní festival, který se koná již 15. rokem v areálu Třebovického parku v městském obvodě Ostrava - Třebovice. 
Festival nabízí celou řadu hudebních i tanečních vstupů. Celá akce se nese v duchu tradičního, historického a folklorního rázu a nabízí, krom čistě hudebních a tanečních složek, také dramatická, akční a jiná vystoupení. Své si tady najde jistě každý z Vás.
Páteční program je zaměřen na přehlídku různých žánrových kapel: kapela BG Styl, AG Flek, cimbálová muzika DANAJ, Michal HRŮZA s kapelou Hrůza.
V sobotu i v neděli se divákům představí folklorní soubory a kapely:  Stanley´s Dixie Street Band, ŠAJTAR, Schola brněnské mádeže (SBM), Pavel ŠPORCL & Gipsy Way Ensemble, taneční kolektiv z  Bratislavy ČAROVNÉ OSTROHY s pořadem "Rockom krokom", dětské soubory v pořadu "Od jara do zimy" - Dětský soubor Heleny Salichové, Hlubinka, Úsměv; dospělé folklorní soubory v pořadu "U muziky su ja chlap" - Slezský soubor Heleny Salichové, Břeclavan, Ondřejnica, Fogáš, Bystrančan. V neděli cimbálová muzika LIPKA a soubor Hlubina.
Po celou dobu slavnosti budou v areálu stánky s ukázkami a výrobou lidových řemesel, atrakce, historický šerm, ukázky umění s lasem, bičem a kolty, zvířecí farma, divadla nejen pro děti, ohňová show a nebude chybět ani prodej koláčů. 

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
OPAVA SLAVÍ FEST 800
Stříbrné Jezero, Opava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
EXPEDIČNÍ KAMERA 2024
Kino Vlast F≈M, Frýdek-Místek
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava