Tři sestry a Slobodná Európa (SK)

Akce Hradec Králové

Tři sestry a Slobodná Európa (SK)
Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

Tři sestry a Slobodná Európa (SK)

Tři sestry a Slobodná Európa - legendy českého a slovenského punku a rocku, vyrážejí na první společné turné! Tím v nerozborné jednotě bratrských národů, Čechů a Slováků, oslaví výročí 100 let od založení Československé republiky!

Vltavsko - dunajský ansámbl navštíví 11 měst v České republice!

Tři sestry:

Skupina Tři sestry vám během dvouhodinového koncertu odtajní a přímo před vaším zrakem pokřtí zbrusu nové album "!Svobodu ředkvičkám!", které bude na tomto turné premiérově v prodeji!

Samozřejmě nebude chybět ani výčep Radegast přímo na podiu, ze kterého budou občerstvováni samotní hudebníci i návštěvníci v první řadě.

Slobodná Európa:

Bratislavská undergroundovo-rockandrollová partička Slobodná Európa se vám představí v novém složení. Vedle hlavní hvězdy zpěváka Whiskyho, nebudou chybět kytaristi Sveťo Korbeľ a Vlado "Jerzi" Jurča, bubeník Tomáš "Tuleň" Vojtek a pozor, nyní poprvé i baskytarista Laco Lučenič známý svou spoluprací se skupinami Prúdy či Modus a následně i s Miro Žbirkou. Sám zpěvák Whisky o tom říká: ""Myslím, že to bude veľká paráda, on je nenormálny basák a chce si ešte na staré kolená zahrať rokenrol."

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Kollárovci
Masarykovo divadlo, Jičín
Dalibor Janda
Masarykovo divadlo, Jičín