Trio Bohémo

Akce Hranice

Koncerty
Další akce ve městě Hranice

Trio Bohémo

Koncert souboru Trio Bohémo.

Koncert se uskuteční v pondělí 18. ledna v 18:00 hodin v Koncertním sále v Hranicích. Vstupné je 150 Kč mimo předplatitele KPH.
Interpreti: Jan Vojtek – klavír Matouš Pěruška – housle Kristina Vocetková – violoncello

Trio Bohémo vzniklo na začátku roku 2019. Jeho členové momentálně studují ve třídě profesora Mezö Pétera na Liszt Ferenc Academy of Music v Budapešti.
Již po několika měsících od svého založení obdrželi druhou cenu na prestižní soutěži Gianni Bergamo Award ve švýcarském Luganu, kde soutěžili s nejlepšími mladými evropskými soubory. Na základě tohoto soutěžního úspěchu obdrželi pozvání ke spolupráci s italskou společností Le Dimore del Quartetto. Od roku 2020 jsou členy European Chamber Music Academy, v rámci níž koncertují po celé Evropě a pracují s nejlepšími evropskými profesory jako např. Johannes Meissl, Avedis Kouyoumdjian, Hatto Beyerle nebo Patrick Jüdt. Vystupovali v prestižních koncertních síních jako je Nagyterem na Akademii Ference Liszta (Budapešť) nebo TivoliVredenburg (Utrecht). V sezóně 2020/2021 se mimo jiné představí na francouzském festivalu Pablo Casals Festival, v Německu v rámci koncertní řady Kloster Konzerte St. Blasien nebo na belgickém festivalu Gent Festival van Vlaanderen.

18:00

150 Kč mimo předplatitele KPH

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS!
Bounty Rock Cafe, Olomouc
SLET ČARODĚJNIC
Camping Žralok Plumlov, Plumlov