Trio BULATKIN-MATHISEN-ZIMRING

Akce Černošice

Trio BULATKIN-MATHISEN-ZIMRING
Koncerty
Další akce ve městě Černošice

Trio BULATKIN-MATHISEN-ZIMRING

Kapela ve složení DANIEL BULATKIN (CZ/RU) – piano, fender rhodes & synt, PER MATHISEN (NO) – double bass & bass guitar UTSI ZIMRING (ISR) – bicí představí zejména aktuální autorskou tvorbu všech svých členů. Ta osciluje na pomezí moderního mainstreamového jazzu a vysokoenergetické fusion.

20:00

Zvuk tria se tedy pohybuje od klasického akustického tria až k moderním elektronickým sestavám. Repertoár je doplněn nápaditě zaranžovanými jazzovými standardy z období post-bopu. Nový projekt dlouhodobě fungující ostřílené rytmické sekce norského kontrabasisty Pera Mathisena a izraelského bubeníka Utsiho Zimringa a nového objevu na české jazzové scéně – mladého pianisty Daniela Bulatkina. O kvalitě rytmiky Mathisen-Zimring vypovídá hlavně dlouhý výčet hvězd světového formátu, které doprovázela – např. Ulf Wakenius (Oscar Peterson, Michael Brecker); Mike Stern (Jaco Pastorius, Miles Davis); Dave Kikoski (držitel ceny Grammy za desku s Mingus Big Bandem) a další. S posledním jmenovaným natočili roku 2016 velmi kladně přijaté studiové album “New York City Magic” u evropského vydavatelství Alessa Records. .

Srdečně Vás zveme v pátek 31. 7. od 20.00 na zahrádku Club Kina. V případě nepříznivého počasí se koncert uskuteční v clubu. Vstupné 150 Kč. Vstupenky si můžete také zakoupit i online na webu SMS ticket

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce