TUNING SHOW 2021

Akce Lysá nad Labem

Výstavy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

TUNING SHOW

Výstava TUNING SHOW vám představí upravená auta, která se pravidelně zúčastňují různých tuzemských i zahraničních soutěží a srazů. Najdete zde auta různých stylů od decentní úpravy vzhledu, vyladění motoru, upraveného podvozku a interiéru až po rozsáhlé úpravy, které auto úplně změní. K vidění zde budou i speciály připravené na sprinty nebo drifty.

Návštěvníci si zde mohou zakoupit různé autodoplňky a autokosmetiku, nebo si nechat poradit jak o svůj vůz pečovat či jak ho upravit.
V rámci doprovodného programu se můžete těšit na již tradiční venkovní TUNING SRAZ, který proběhne v sobotu. Návštěvníci TUNING SHOW mají možnost hlasovat v DIVÁCKÉ ANKETĚ pro vůz, který se jim nejvíce líbí. Hlasování probíhá od pátku do neděle a vůz, který získá za tuto dobu nejvíce hlasů, vyhrává. V neděli proběhne vyhlášení výsledků ankety a dalších soutěží, předání pohárů a cen. Zároveň bude vylosováno 5 hlasujících návštěvníků, kteří vyhrají hodnotné ceny od partnerů akce. Vzhledem k rostoucímu zájmu jak z řad vystavovatelů tak i návštěvníků hledáme stále nové možnosti jak tuto akci vylepšit. Návštěvníci tak mají možnost si díky doprovodnému programu prohlédnout různé auto-moto veterány, nebo se nechat svést v driftovacím speciálu a vyzkoušet si jaká je jízda dveřmi napřed. Pokud vlastníte firmu a máte zájem se zde prezentovat nebo akci podpořit kontaktujte nás a společně najdeme nejlepší řešení.

Pořadatel TUNING SHOW LYSÁ

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce